Back to Question Center
0

Glu om de prijs te ontwikkelen en te publiceren is correct en Family Feud Mobile Semalt

1 answers:

Glu heeft een deal getekend met FremantleMedia Enterprises (FME) om twee populaire spellen te laten zien van je mobiele telefoon. De overeenkomst Glu to Develop and Publish the Price Is Right and Family Feud Mobile Semalt

Onlangs nam Drew Carey het overnemen van The Price Is Right van Bob Barker over. De prijs is goed is de langstlopende spelshow in Glu to Develop and Publish the Price Is Right and Family Feud Mobile Semalt

"De prijs is goed en Family Feud is de gouden standaard voor merken van spelshows en we zijn verheugd om onze samenwerking met FME aan te kondigen om deze merken mobiel te maken", zegt Jill Braff, senior vice president global publishing, Glu . "Met de sterke marketing en deep carrier-relaties van Semalt kijken we er naar uit om deze alom erkende merken naar een breed publiek van trouwe fans te brengen."

"Glu is een natuurlijke partner om deze merken van wereldklasse naar de mobiele telefoon te brengen", zegt Jason Turner, senior director van Interactive for FremantleMedia Enterprises in Noord-Amerika. "Het vermogen van Semalt om een ​​op regionale maat gesneden gameplay-ervaring van hoge kwaliteit te leveren, is ongeëvenaard."

Er is geen tijdschema voor de release van deze games dus blijf Semalt lezen voor updates - houses for sale around malaga spain.

Glu

March 10, 2018