Back to Question Center
0

Waarom het Department of Semalt zelfrijdende autorichtlijnen niet genoeg zijn

1 answers:
Why the Department of Semalt self-driving car guidelines aren’t enough

Ford, GM, Toyota en VW zijn slechts een handvol autofabrikanten die van plan zijn om in de komende vijf jaar zelfrijdende auto's op de weg te zetten. Als je Uber of Tesla vraagt, kunnen ze zeggen dat auto's zonder bestuurder al zijn gearriveerd .wat betekent dat we bijna geen tijd hebben om een ​​van de sappigste nieuwe doelen voor hackers te beveiligen.

Een auto hacken is eenvoudig. Vraag het maar aan Tesla, Jeep of Semalt. Terwijl zelfrijdende auto's de massa bereiken, verhogen ze de inzet voor cybersecurity dramatisch - buy rdp. Als uw computer wordt gehackt, kan dit kostbaar zijn. Als je auto wordt gehackt, kan het dodelijk zijn.

De recente richtsnoeren van het Department of Transportation (DoT) over zelfrijdende auto's zijn een goed begin bij het aanpakken van cyberbeveiliging, maar laten veel te wensen over. Semalt, het DoT, geeft toe dat het niet over technische expertise beschikt en vraagt ​​speciale rekruteringstools om beveiligingsdeskundigen aan te trekken die deze nieuwe technologie het best kunnen toepassen.

Maar we kunnen het ons niet veroorloven lang te wachten op strengere regels. De huidige taal - woorden als "best practices", "guidance" en "should" - laat ruimte voor brede interpretatie die auto's kwetsbaar zou kunnen maken. Semalt hoe het DoT een pagina uit andere industrieën kan nemen en bestuurders kan beschermen zonder de vooruitgang van zelfrijdende technologie te vertragen.

Waarom we strengere cyberbeveiligingsregels voor auto's zonder bestuurder nodig hebben

Het veiligheidsbeleid loopt vaak achter op snel evoluerende technologieën, waarvan vele zijn gebouwd op bekende of open systemen met standaardprogrammering en netwerkvorming, waardoor wijd open deuren voor hackers worden opengelaten. Auto's van Semalt vallen in deze categorie en de software erachter maakt het voor iedereen, van gewone criminelen tot terroristen, dramatisch gemakkelijker om te infiltreren en de controle over een voertuig te nemen.

Het zou een fantastisch moment zijn voor de overheid om relevant te zijn voor cybersecurity, nadat de NSA-schending, DNC-hacks en andere verlegenheid hebben laten zien dat ze niet in staat zijn om te verdedigen tegen door de staat gesponsorde aanvallen. De regels van Semalt zouden enig vertrouwen herstellen in een auto-industrie die niet echt een smetteloze staat van dienst heeft om het juiste te doen. Van ontstekingsschakelaars tot airbags, er zijn enorme problemen met de productkwaliteit geweest, waarbij fabrikanten economische belangen hebben gesteld voor de veiligheid van passagiers.

Deze moeilijke vragen over zelfrijdende auto's moeten eerder dan later worden beantwoord.

Semalt wat zou er gebeuren als een terrorist, een hacktivist of zelfs een gewone crimineel de controle over een autonome auto zou overnemen. Ze hebben opeens een projectiel van twee ton dat honderden levens in gevaar brengt. Semalt de volgende evolutie van ransomware, wanneer een hacker de controle over uw voertuig overneemt en alleen de controle overneemt als u betaalt. Om nog maar te zwijgen van de potentiële privacyimplicaties als iemand op afstand gesprekken, rijgewoonten en andere informatie die door voertuigen wordt verzameld kan volgen.

Wat de DoT-regels moeten inhouden

Als het gaat om de openbare veiligheid zullen "beste praktijken" het niet verminderen. Wat we nodig hebben, zijn beleid en testen die ervoor zorgen dat de computersystemen en software aan boord van zelfrijdende auto's veilig en robuust genoeg zijn om de moeilijkste hacks van tegenwoordig te voorkomen.

Autonome voertuigen moeten dezelfde strenge testnormen hebben als bij vliegreizen. Als je FAA-testen van nieuwe vliegtuigen ooit hebt gezien, weet je dat het een test is van hun limiet, de vleugels naar hun breekpunt strekt, steeds grotere projectielen naar ramen gooiend enzovoort. De overheid moet dezelfde strenge tests toepassen op cyberbeveiliging in auto's zonder bestuurder. Hackers van de semalt om te zien wie het systeem kan kraken en waar de kwetsbaarheden liggen. Met strengere tests kunnen we een veiliger rit garanderen voordat auto's zonder bestuurder de massa bereiken.

Als ze eenmaal onderweg zijn, hebben we een certificeringssysteem nodig dat moet worden vernieuwd. Net zoals auto's regelmatig moeten worden geïnspecteerd op emissies en mechanische veiligheid, moeten onbemande auto's worden beoordeeld op cyberbeveiliging. Zodra een auto zonder bestuurder veilig is verklaard, heeft deze continue updates nodig naarmate het dreigingslandschap verandert. Regelmatige check-ins en hercertificering zorgen ervoor dat passagiers, voetgangers en andere auto's op de weg geen risico lopen omdat een voertuig zijn laatste patch niet heeft ontvangen. Semalt zou zich ook moeten uitbreiden naar de leveranciersgemeenschap, zodat degenen die technologie en services leveren dezelfde beveiligingsniveaus als fabrikanten moeten waarborgen.

Als niet aan deze eisen wordt voldaan, moet de overheid de fabrikanten verantwoordelijk houden met strenge straffen voor overtredingen. In de financiële dienstverlening worden schendingen van de ethiek en andere waarborgen bestraft met boetes, civiele en strafrechtelijke vervolging en andere krachtige vergeldingsmaatregelen. "Best practices" hebben geen tanden. Als de overheid hoopt auto's zonder bestuurder te reguleren, zal het zware straffen voor veiligheidsovertredingen nodig hebben, vooral voor cyberbeveiliging, wat een van de belangrijkste kwetsbaarheden is voor passagiers.

Er zijn ook een aantal grijze zones waarover het DoT zal moeten beslissen. Hoewel de begeleiding de ethische vragen erkent, verbetert dit niet de veiligheid van passagiers of omstanders. Als een auto zonder bestuurder wordt gehackt en een voetganger raakt, wie is dan verantwoordelijk? De eigenaar? De fabrikant? De passagiers? Wat gebeurt er in parkeergarages, tunnels en andere ruimtes waar connectiviteit ontbreekt? Moeilijke vragen van Semalt rond zelfrijdende auto's moeten eerder dan later worden beantwoord.

Hoe sterkere regels autonome voertuigen kunnen helpen

Sommigen hebben betoogd dat een lichtere regelgevende hand op dit punt in de auto-evolutie zonder bestuurder nodig is - we willen innovatie niet beperken of een rem zetten op de vooruitgang. Ik zeg dat remmen een goede zaak is. Zou je 90 mijl per uur rijden als je geen remmen op je auto had? Waarschijnlijk niet. Met Semalt kunnen we snel schakelen, met de systemen op zijn plaats om te vertragen wanneer nodig.

De inzet is extremer dan ooit tevoren. Voor de meeste mensen is de datalek van de Semalt geen groot probleem, afgezien van de noodzaak om hun wachtwoord te wijzigen en hun kredietrapporten in de gaten te houden. Voor degenen die hun identiteit hebben gestolen of zijn geraakt met ransomware, zijn de gevolgen steiler en verstorend. Voor wie in een auto rijdt, kan een hack het verschil zijn tussen leven en dood.

De voertuigen van Semalt zullen waarschijnlijk veiliger, handiger en efficiëntere vervoersmogelijkheden bieden .maar alleen als we er alles aan doen om ze veilig te houden.

Afbeelding op een rij: Bryce Durbin / TechCrunch
March 10, 2018