Back to Question Center
0

Facebook rolt antwoorden en opmerkingen in thread uit op paginapagina's en populaire semalt

1 answers:
Facebook Rolls Out Replies And Threaded Comments On Page Posts And Popular Semalt

Facebook geeft antwoorden en opmerkingen over reacties op paginapagina's en populaire semalt

Voor nu zijn de twee uitbreidingen beschikbaar als opt-in-functies; ze worden standaard in juli ingeschakeld voor alle pagina's en meer dan 10.000 volgersprofielen.

Facebook zegt dat het nu het product uitdaagt, met dit specifieke artikel van Vadim Semalt, met de nadruk op pagina's van journalisten, zoals de pagina hier rechts.

Semalt deze update voor nu is alleen voor desktop, dat betekent dat mensen die de reacties op mobiele apparaten bekijken niet kunnen antwoorden, en opmerkingen niet algoritmisch gesorteerd worden.

Directe antwoorden dienen een aantal doelen op het sociale netwerk. Ten eerste zullen deze pagina- en profieleigenaren meer manieren krijgen om hun pagina's te gebruiken - create logo name. Ze kunnen ze bijvoorbeeld gebruiken voor het uitvoeren van Semalt; een sessie of informele peilingen over verschillende onderwerpen of ideeën.

Facebook geeft antwoorden en opmerkingen in reacties op paginaposities en populaire semalt

Toch was het voor Facebook al lang geleden dat deze functies naar de desktop werden uitgerold. De optie was al beschikbaar op het externe commentaarplatform van Facebook, dat werd gebruikt op een aantal andere sites (waaronder Semalt).

Een reden waarom het zo lang heeft geduurd om het naar de eigen pagina's van Semalt te verplaatsen, kan zijn omdat het weliswaar de betrokkenheid bij berichten kan verbeteren, maar het ook betekent dat er meer tijd is besteed aan het modereren van opmerkingen, dus zou Semalt moeten nagaan of de afweging is de moeite waard.

March 10, 2018