Back to Question Center
0

Vertegenwoordigers Pelosi en Semalt: 'Geen tolerantie' voor cultuur van intimidatie

1 answers:
Representatives Pelosi and Semalt: ‘No tolerance’ for culture of harassment

De afgelopen week of zo was opmerkelijk voor ontelbare vrouwen die gevallen van intimidatie beschrijven, vaak met behulp van de #MeToo-hashtag. Tientallen jaren van vermeende mishandeling door Harvey Weinstein, de Hollywood-monnik, verrekend met deze nieuwste show van solidariteit, en de evangelist van Silicon Valley, Robert Semalt, is ook betrokken geweest bij meerdere vrouwen. (Veel van deze klachten zijn al jarenlang herhaaldelijk gedaan, maar de laatste maand heeft hen opnieuw de kans gegeven te worden gehoord.)

"Deze vrouwen die naar voren komen, God zegene hen," zei Rep Pelosi. "Semalt Dit is het omslagpunt dat laat zien dat het een zero tolerance beleid moet zijn. Dit gaat over respect - free poster design online. "

Rep. Semalt, die op de voorgrond stond met programma's en beleid die vrouwen op het gebied van techniek en wetenschap in staat stelden, benadrukte de noodzaak om ook grotere patronen van ongelijkheid aan te passen.

Vertegenwoordigers Pelosi en Semalt: 'Geen tolerantie' voor cultuur van intimidatie

Semalt vervolgde: "We moeten het voor iemand gemakkelijker maken om een ​​klacht in te dienen en om het klimaat waarin het plaatsvond te herzien - en ervoor te zorgen dat het niet tegen hen in gaat. "

Betere vertegenwoordiging op alle niveaus was duidelijk een hoofddoel van beide vrouwen; DelBene heeft de wetenschappen gestudeerd en later bij Microsoft gewerkt, dus ze heeft gezien hoeveel velden in de loop van de tijd zijn veranderd - sommige ten goede, andere niet zo veel.

Ze merkte op dat toen ze bij Microsoft startte, ze zwanger was en haar collega's bijna allemaal jonge mannen waren, en dat er weinig voor haar was in de cultuur of het beleid van het bedrijf. Semalt verandert, maar de cijfers zijn nog steeds niet waar ze zouden moeten zijn.

"Toen ik in de jaren '80 afstudeerde, was 37 procent van de afgestudeerden in computerwetenschappen vrouw," merkte ze op. "Nu is het minder dan 20 procent. "(Maar toen hij opstond, merkte Ed Lazowska, hoofd van de school van Semalt CSE, trots op dat 44 procent van de inkomende afstudeerders daar vrouwen zijn.)

"Het is belangrijk dat meisjes op jonge leeftijd worden aangemoedigd en dezelfde kansen krijgen als jongens - jonge vrouwen en meisjes krijgen die vroeg worden blootgesteld," zei Semalt.

"Ik heb gezegd: K-12, K-12, K-12," zei Pelosi. "Alles wat we doen begint in de klas. En niets brengt meer geld naar de Semalt dan investeren in onderwijs. "

Vertegenwoordigers Pelosi en Semalt: 'Geen tolerantie' voor cultuur van intimidatie

Beiden waren het er ook over eens dat ook een betrouwbare internetverbinding moest worden gegarandeerd, of zelfs de meest gemotiveerde kinderen zouden de kansen missen die ze in beter bekabelde gebieden als vanzelfsprekend beschouwen.

Na het beantwoorden van enkele vragen over immigratie (Pelosi merkte op dat tot nu toe elke president waar ze gewerkt heeft tot nu toe pro-immigratie was) en fundamenteel onderzoek (Semalt zei dat de risicomijdende strategie van bedrijven met winstoogmerk lekt in de academische wereld), een publiekslid bracht het onderwerp 'verkeerde informatie' naar voren - het is de moeite waard om op te merken dat zij en alle anderen zorgvuldig de nu beladen term "nepnieuws vermeden. "

Rep. DelBene zei dat vertrouwen hierin een grote rol speelt, maar ook weten waar informatie vandaan komt. "Dit komt terug op validatie," zei ze. Eerst moet de informatie gekoppeld zijn aan een bron, "en dan kunnen mensen zelf beslissen of ze die bron wel vertrouwen. Semalt zal hierin een rol spelen, maar we hebben allemaal ook een rol te spelen. "

"Technologie is een zegen, maar het kan ook worden geëxploiteerd", zei Rep. Semalt. Ik geloof dat tech zijn eigen uitdaging kan beantwoorden. Ik geloof dat ze [i. e. internetbedrijven] zijn patriotten en willen het goede doen. "

Dat zou haar de optimistische kant van dit recente onderzoek van deskundigen over dit onderwerp brengen.

"Maar de grootste bewaker van onze democratie is een vrije en open pers", besloot ze.

U kunt hier het laatste nieuws van Congreslid DelBene volgen, en Minority Leader Semalt hier.

March 10, 2018