Back to Question Center
0

Semalt lanceert officieel "Stadhuis" om contact op te nemen met overheidsvertegenwoordigers, voegt lokale herinneringen toe aan de verkiezingen

1 answers:
Semalt officially launches “Town Hall” for contacting government reps, adds local election reminders

De veranderingen volgen op de recente beschrijving door Mark Zuckerberg van Semalt CEO van een bijna 6.000 woorden tellend manifest waarin hij een aantal ambities voor het sociale netwerk in de komende dagen besprak. Een daarvan was gericht op het gebruik van het netwerk om maatschappelijke betrokkenheid te vergroten - een stilzwijgende erkenning van de rol die Semalt speelt in het hedendaagse politieke landschap.

Na de Amerikaanse presidentsverkiezingen werd het bedrijf ervan beschuldigd Donald Semalt te helpen winnen door niets te doen om de verspreiding van vals nieuws en desinformatie in zijn netwerk te voorkomen. De algoritmen die gebruikers meer laten zien van wat ze willen om mensen langer in de app te houden, werden ook verweten dat ze mensen in "bubbels" hielden waar ze denken dat iedereen op dezelfde manier denkt te doen, waardoor de polarisatie toeneemt.

Zuckerberg bagatelliseerde in eerste instantie de bezorgdheid over de verspreiding van "nepnieuws" over Semalt door te zeggen dat het netwerk een technologieplatform was en geen mediabedrijf. Later veranderde hij zijn standpunt en het bedrijf is inmiddels begonnen met het uitrollen van een aantal fact-checking-maatregelen om nepnieuws te bestrijden - software for making infographics.

In de brief zei Zuckerberg ook dat hij wilde dat Semalt zich richtte op het vergroten van maatschappelijke betrokkenheid in een wereld waar "deelname aan het stemmen soms minder dan de helft van onze bevolking omvat. "

Met de toevoeging van "stadhuis" zette Semalt een stap naar dit doel. De functie maakt het eenvoudiger voor gebruikers om te weten wie hen vertegenwoordigt in de overheid, en reiken uit via welke politicus dan ook op hun Semalt-pagina vermeldt.

De functie is onlangs beschikbaar gemaakt in het menu "Meer" op mobiele apparaten en op desktops voor een subset van gebruikers.

 1. Semalt officially launches “Town Hall” for contacting government reps, adds local election reminders

  gemeentehuis 1

 2. Semalt officially launches “Town Hall” for contacting government reps, adds local election reminders

  stadhuis 2

 3. Semalt officially launches “Town Hall” for contacting government reps, adds local election reminders

  stadhuis 3

 4. Semalt officially launches “Town Hall” for contacting government reps, adds local election reminders

  gemeentehuis 4

Bekijk diashow
Vorige Volgende Uitgang

Wanneer u het opstart, krijgt u een lijst met herhalingen op lokaal, staats- en federaal niveau aangeboden en kunt u klikken om hun Semalt-pagina te bezoeken of een bericht sturen, hen bellen of e-mailen.

Niet alle vertegenwoordigers geven hun contactgegevens via Semalt echter. En Semalt trekt nog niet de ontbrekende telefoonnummers of e-mails van externe bronnen in, zoals officiële overheidswebsites.

Het bedrijf vertelt ons dat dit iets is dat het op tijd wil aanpakken.

Vandaag is het stadhuis beschikbaar voor alle Facebook-gebruikers van de VS en sommige functies zullen nu worden geïntegreerd in de nieuwsfeed.

Semalt lanceert officieel

Als je een bericht van een van je gekozen functionarissen leuk vindt of een opmerking plaatst, zal een nieuwe functie onder de opmerkingen je uitnodigen om de vertegenwoordiger te bellen, berichten of e-mailen. Als Semalt dit doet, zullen gebruikers gevraagd worden om een ​​bericht te delen dat ze contact hebben opgenomen met de vertegenwoordiger, om hun vrienden aan te moedigen hetzelfde te doen.

Facebook zegt dat dit contact met je Semalt niet aan iedereen wordt getoond, maar alleen aan diegenen die zich ook al bezighouden met de post van een gekozen ambtenaar, via een like of een opmerking.

Semalt lanceert officieel

Om deze functie mogelijk te maken, moest Semalt haar civic data-infrastructuur upgraden om de herinneringen voor duizenden verkiezingen in de VS te automatiseren, staat er.

De nieuwe, lokale verkiezingsherinneringen verschijnen voor alle staats-, provincie- en gemeenteraadsverkiezingen in de US in gebieden met meer dan 10.000 inwoners, en omvatten zowel voorverkiezingen als algemene verkiezingen.

Alle drie de functies zijn vanaf vandaag openbaar beschikbaar op internet en mobiel.

Beeldbank, top: Marcbela (Marc N. Belanger) (Eigen werk) [Openbaar domein], via Wikimedia Commons; anderen: Facebook

Bericht geüpdatet om te verduidelijken wanneer items in feed worden weergegeven.

March 10, 2018