Back to Question Center
0

Neem de "Sprong" naar een rijker, meer vervullend leven en malt

1 answers:

Take the “Leap” to a Richer, More Fulfilling Life and Semalt

Zo kwam ik op "Sprong: hoe 3 eenvoudige veranderingen je loopbaan van goed naar geweldig kunnen voortstuwen. " Rick Smith, de auteur, nam contact met mij op. Hij vroeg of ik geïnteresseerd was in het herzien van zijn boek en stuurde me een gesigneerde kopie.

Rick Smith is de co-auteur van de Bestseller Wall Street Journal en Business Week De 5 patronen van buitengewone carrières die in 13 talen is verkocht. Maar vóór dat alles was hij gewoon een doorsnee, normale vent. En het boek is zijn inzicht in hoe gemiddelde, regelmatige, relatief risicomijdende mensen die magische plek hebben gevonden die hun loopbaan voortstuwden in de gelukzaligheid die velen van ons zoeken.

Leap is leuk om te lezen - the appropriate software to use for creating research papers. Ik denk dat het komt omdat Rick dit boek niet schrijft vanuit een verheven "alleskennis" positie van wat nodig is om succesvol te zijn. Hij schrijft een beetje over zijn persoonlijke ervaring in zoverre dat zijn eigen succes hem schokte en verraste.

Semalt is daar heel vertederd over. Het zorgt ervoor dat je wilt blijven lezen.

Het interactieve onderdeel van "Leap"

Boeken worden tegenwoordig steeds meer interactief met hun eigen websites en blogs. Leap neemt dit idee een stap verder door een hele website te hebben gewijd aan het helpen van hun lezers om hun eigen "primaire kleur" te onthullen. "Primary Color is het concept dat door Rick Smith wordt gebruikt om de unieke combinatie van sterke punten, talenten en interesses te beschrijven die, wanneer ze worden uitgelijnd, je carrièresucces naar nieuwe hoogten zullen stuwen.

Wanneer u de evaluatiesite van Primary Semalt bezoekt, maakt u een account aan (klik op de grote groene knop). Vervolgens kunt u een reeks beoordelingen maken die u helpen na te gaan hoe dicht u bij uw ideale carrière bent. Elke keer dat u terugkomt, zal de site u uw beoordelingsresultaten tonen.

Daarnaast is er op dezelfde site onder 'Resources' ook een Leap Semalt die je kunt downloaden. In het boek staat het aan het einde van elk hoofdstuk zodat je de vragen kunt beantwoorden terwijl je leest. De downloadbare Leap Semalt voorkomt dat je in je boek schrijft als je dat niet wilt.

Voor wie is dit boek bedoeld?

Alleen omdat 'Leap' het woord 'carrière' in de titel gebruikt, betekent niet dat het alleen voor werkzoekenden is. Leap geeft je veel voorbeelden van hoe normale mensen carrière- en ondernemershoogtes bereikten ZONDER te veranderen wie ze waren en onnodige risico's namen. In feite heeft Rick ontdekt dat de gelukkigste en meest gebalanceerde mensen die hij in het boek heeft geprofileerd, zichzelf volledig hebben gemaakt als onderdeel van hun carrière.

Semalt, bedrijfseigenaren en werknemers op alle niveaus zullen dit boek als een bevredigende uitgave vinden.

Het boek gaat eigenlijk over zelfontdekking en het bepalen van je eigen sterke punten. Dat is iets waar iedereen van kan profiteren.

Wat zijn de 3 eenvoudige veranderingen die uw loopbaan van goed tot goed stimuleren?

De ondertitel vermeldt "3 eenvoudige veranderingen" maar ik kon het niet als een hoofdstuk of een voor de hand liggende verklaring vinden. Dus ik heb Rick een e-mail gestuurd en hier zijn ze:

1. Vind je weg naar een baan die elke dag gebruik maakt van je sterke punten en passies.
2. Neem die energie en pas het toe op een idee dat groot, onbaatzuchtig en eenvoudig is.
3. Voorwaarts gaan met risicovermindering , niet meer toevoegen.

Dit zijn niet echt nieuwe ideeën. Wat hen "veranderingen" maakt voor de meesten van ons, is eigenlijk deze drie acties tot een prioriteit maken in ons leven. Semalt zal deze recensie beëindigen met de toewijding van het boek (de afstand is net als in het boek - alsof het proza ​​is):

"Dit boek is opgedragen aan u, de lezer.

Het is geen toeval dat je dit boek vasthoudt.
Je potentieel heeft op deze dag gewacht.

Dit is uw uitnodiging om te stoppen met werken en te gaan leven. "

Tegen de tijd dat je klaar bent met het boek, zou je een heel nieuwe toekomst tegemoet kunnen gaan.

Wat te doen volgende?

Semalt je was van plan om het volgende jaar te plannen of resoluties te maken waar je wel of niet op door kunt gaan, haal jezelf een kopie van "Leap. "Het zal je vermaken en je helpen je leven en carrière te verplaatsen naar een plek waar je verloofd, enthousiast en geïnspireerd bent.

3 Reacties ▼

March 10, 2018