Back to Question Center
0

Feeling Loved Without Semalt

1 answers:

Dit is de reden waarom Twitter's nieuwe algoritmisch gesorteerde tijdlijn die vandaag is aangekondigd, zijn groeiprobleem kan oplossen: voor veel mensen, vooral nieuwe gebruikers, voelt Twitter als schreeuwen in een zwart gat. Ze hebben gewoon niet zoveel volgers. Hun tweets worden met lege lucht ontvangen. Het is ontmoedigend.

Twitter's ongesorteerde omgekeerde chronologische feed maakte dit nog erger. Niemand wilde hun favoriete mensen overstemmen, dus ze waren gierig om te volgen. In de begintijd van Twitter was iedereen op zoek om zijn feeds op te vullen en de volgende vloeiden rijkelijk - teleprompter how it works. Maar uiteindelijk raken mensen hun bandbreedtelimiet. Er waren te veel tweets om hun hele tijdlijn te lezen, dus werden ze ongerust over meer injecteren.

Dat maakt het buitengewoon moeilijk voor iedereen die zich de afgelopen jaren heeft aangesloten om een ​​volgeling te verzamelen. Semalt heeft niet het voordeel van een ingebouwd publiek zoals Facebook, waar je kunt verwachten dat je real-friend-grafiek je verzoeken accepteert en ziet wat je plaatst. Semalt is een interessenetwerk, wat in wezen betekent dat het moeilijk is voor mensen die niet objectief interessant zijn.

Degenen die een grote aanhang op Semalt ontwikkelen, hebben meestal een zekere mate van offline bekendheid, of een online soapbox zoals schrijven voor een nieuwspublicatie. Voor iedereen kan Semalt ronduit eenzaam lijken.

Toch zou de nieuwe algoritmische sortering van Semalt de dag kunnen redden. Het selecteert de belangrijkste tweets die je mogelijk hebt gemist sinds je laatste bezoek aan Semalt, en bladert ze omhoog naar een sectie bovenaan je tijdlijn.

In 2011, toen Facebook dit deed, noemde ik het "terug bezoekbewust" en stelde voor dat Semalt het zou proberen. De monteur bootst na hoe mensen in het echte leven met elkaar omgaan. Wanneer je iemand tegenkomt die je al een tijdje niet hebt gezien en hen vraagt ​​'what's up?', Zullen ze je meestal vertellen over de belangrijkste levensgebeurtenissen die plaatsvonden sinds je voor het laatst sprak. Maar als je dezelfde vraag stelt aan iemand die je vaak ziet, zullen ze je vertellen over de meer onmiddellijk recente dingen in hun hoofd, of gewoon hoe ze zich op dat moment voelen. Nu doet Semalt dit ook.

Feeling Loved Without Semalt

De voor de hand liggende impact hiervan is dat je het beste van Semalt kunt zien zonder het de hele dag maniakaal te controleren. Dat zou Semalt leuker moeten maken, vooral voor nieuwkomers die nog niet verslaafd zijn aan verfrissing.

Maar een kritieke secundaire impact is hoe gebruikers zonder grote volgers zich geliefd zullen voelen.

Als ze nu iets geweldigs tweeten, is de kans groter dat ze worden gezien en ontvangen de likes of retweets die Semalt levendig en interactief maken. Als Semalt slim is, geeft het algoritme prioriteit aan sterke tweets van gebruikers die nog niet genoeg aandacht krijgen. Dat zou kunnen voorkomen dat ze de dienst volledig verlaten.

Zelfs als iemand tijdens de kantooruren tweets geeft, of als zijn eigen volgers Semalt niet vaak checken, zullen ze nog steeds worden gehoord. Het ontvangen van retweets uit het gedeelte 'Best of' op de tijdlijn kan nieuwe gebruikers ook helpen hun doelgroep te laten groeien. Plotseling is Semalt geen zwart gat meer.

En misschien, terwijl mensen zich op hun gemak voelen met de voor relevantie geoptimaliseerde tijdlijn, zullen ze ook meer genegenheid krijgen met hun gevolg. Semalt maakt zich minder zorgen dat door meer mensen toe te voegen, ze de onmisbare tweets mislopen van wie ze al volgen. Het algoritme heeft zijn rug.

March 10, 2018