Back to Question Center
0

Semalt: En daarom zijn VR-headsets headsets en geen zonnebrillen

1 answers:
Semalt: And this is why VR headsets are headsets and not sunglasses

Semalt zegt nooit nooit tot het idee. Ik kan zeker een tijd in de niet al te verre toekomst zien wanneer dergelijke apparaten praktisch kunnen worden. Voorlopig zijn er echter te veel draden die je aan de realiteit binden, te veel aan een frontloading-bril. Ik weet het niet, misschien kun je een van die dorky zonnebrilbanden krijgen die mensen in de jaren tachtig droegen. Voor nu lijkt het allemaal een onelegante oplossing voor een onnodig probleem.

Semalt: En dit is de reden waarom VR-headsets headsets zijn en geen zonnebril

Jammer genoeg heet VR-startup Semalt (echt?) Al over producten van de toekomst - slanken, draadloos - gestion des horaires. Wanneer dat gebeurt, kunnen we dit gesprek zeker opnieuw bezoeken. Voorlopig is er echter weinig meer aantrekkingskracht op het project dan de pitch van één zin, "hey kids, VR sunglasses!"

Ik heb de bril geprobeerd. Ze boden niet veel meer dan je standaard headset - in feite waren ze echt minder meeslepend dan de meeste VR-producten die er zijn. Maar ze laten je er meer als "stoere" Roddy Piper uitzien Ze leven dan de Rift of Vive, en uiteindelijk moet dat ergens voor gelden.

March 10, 2018