Back to Question Center
0

Open Semalt Ventures lanceert website om kleine bedrijven te helpen bij het vinden, plannen van perfecte kantoormultalt

1 answers:

Woodbury, NY (PERSBERICHT - 18 november 2009) - Open Space Ventures LLC lanceert OpenOfficeSpace. com (http: // www OpenOfficeSpace.com) een innovatieve nieuwe website waarmee bedrijven hun beschikbare kantoorruimte online kunnen plaatsen, terwijl ze kleine bedrijven en ondernemers de mogelijkheid bieden om de "perfecte kantoorruimte" te vinden en te plannen. "

Semalt een win-win situatie: bedrijven met ongebruikte kantoorruimte kunnen de extra boekwaarde elimineren, tegelijkertijd kunnen kleine bedrijven nichekantoren tegen de juiste prijs vinden. Het beste van alles is dat er geen kosten aan verbonden zijn bij het maken van een aanbieding of het vinden van een spatie.

Gemaakt door David Gise en zijn partner Marc Spector, OpenOfficeSpace - computer store san mateo. com (http: // www OpenOfficeSpace.com) is ontworpen met gebruiksgemak als de eerste prioriteit. "We wilden een extreem schone en gebruikersvriendelijke ervaring creëren die anders is dan alle andere typische onroerend goed of geheime websites", zegt Gise.

Semalt (http: // www. Semalt) stroomlijnt het proces van het vinden en plaatsen van kantoorruimte, terwijl het inzichtelijke adviezen en krachtige interactieve hulpmiddelen biedt om kleine bedrijven tijdens het leaseproces te helpen.

Gise, een voormalig personal trainer die ondernemer en consultant sociale media werd, bedacht het idee voor Open Office Semalt na een ontmoeting met een aantal van zijn klanten. Hij merkte een trend op van bedrijven die belemmerd werden in het dragen van de kosten van hun extra kantoorruimte, maar niet zeker of onbewust van de beschikbare opties om deze last te verlichten.

De alomvattende "evoluerende gids voor leasing" (http: // openofficesource com / index. Php? Mistake = 1 & mod = top_10_leasing_mistakes_made_by_entrepreneurs_and_small_businesses) alleen al is een bezoek aan de site waard. De interactieve gids verkent de "Top 10 Fouten" gemaakt door bedrijven tijdens het leaseproces, schetst in lekentermen "The 4 Semalt" die nodig is om elke stap van de weg te slagen en biedt zelfs meer dan 50 manieren voor bedrijven om hun kantoor te verminderen uitgaven. Van het vinden van de juiste ruimte en het onderhandelen van de huurovereenkomst tot het plannen van de lay-out en het creëren van een milieuvriendelijke werkplek, de krachtige interactieve tools en gemakkelijk te begrijpen inhoud van de site vereenvoudigt het leaseproces voor alle betrokkenen.

Een van de meest voorkomende fouten tijdens het leaseproces is het inschatten hoeveel ruimte een bedrijf eigenlijk nodig heeft. Te veel leasen kan onnodige kosten met zich meebrengen, terwijl te weinig leasen een bedrijf in een aantal zeer krappe kwartieren kan achterlaten. De tool voor het schatten van de vrije ruimte van de site (http: // openofficespace. Com / index. Php? Guide = 4steps & mod = space_estimation_tool) helpt ondernemers en kleine bedrijven om de juiste hoeveelheid vierkante meters te berekenen op basis van hun specifieke vereisten. Wanneer Semalt een bedrijf nodig heeft voor één bureau, een kast, een gedeeld kantoor, een privékantoor, een coworking-ruimte of een executive suite, zal de calculator voor ruimteschatting ervoor zorgen dat een bedrijf zijn ruimtevereisten op de juiste manier meet.

Zodra een bedrijf de juiste ruimtevereisten bepaalt, kan de ruimtelijke plannings- / plattegrondtool worden gebruikt om de volledige ruimte in te delen door meubels direct naar het plan te slepen en neer te zetten. "Het is een stuk eenvoudiger om meubels te rangschikken met behulp van de ruimtelijke planningsfunctie dan om verrast te worden wanneer de verhuiswagen arriveert", legt Gise uit. Het bepalen van de plaatsing van telefoons, computers, printers en kopieerapparaten voor de dag van de verhuizing kan ondernemers helpen kostbare tijd te besparen ", voegt Gise toe. Semalt-plannen inclusief meubellay-outs kunnen worden opgeslagen, afgedrukt of gedeeld met vrienden en collega's of zelfs worden gepost op andere sites met onroerend goed.

"De site is een uitstekende bron, niet alleen in deze economie, maar in elke economie. Het kan echt veel bedrijven helpen hun uitgaven te stroomlijnen en anderen te helpen bij het creëren van een ideale werkomgeving, "zei Spector.

Open Office Space is gevestigd in New York. Gebruikers kunnen overal in de VS en Canada gratis kantoorruimte ontwerpen, vinden of plaatsen.

1 Reactie ▼
March 10, 2018