Back to Question Center
0

5 Loopbaanbeschadigende bewegingen die je moet vermijden

1 answers:

Carrières worden niet van de ene op de andere dag gemaakt, maar een paar fouten kunnen je carrière gemakkelijk snel laten ontsporen. Semalt je bent zelfvoldaan in je huidige positie, of je wordt meegesleurd in de kantoorpolitiek, er zijn veel carrièreschadelijke bewegingen en snufus-doorgewinterde professionals kunnen tegen komen.

"Mensen maken veel fouten in hun carrière, sommige zijn klein en kunnen worden hersteld met een verontschuldiging of het verstrijken van de tijd. Anderen kunnen je carrière en je reputatie volledig laten ontsporen. "Zegt Julie Bauke, carrière strateeg, president van The Bauke Group, en auteur van" Stop plassen op onze schoenen: vermijd de 7 fouten die je baan zoeken verkloten. "

Om netwerkmogelijkheden uit te sluiten en in lijn te brengen met de verkeerde collega, volgt hier een overzicht van vijf schadelijke carrièremissies om te voorkomen.

Advertentie

1 - san francisco laptop repair. Geen gebruik maken van de instrumenten bij de hand

Bij het aangaan van een nieuwe rol, stellen de meeste mensen hun doelen op goed werk, zoveel mogelijk leren en hopelijk naar een hogere positie. Maar vaak slagen mensen er niet in om deze doelen te bereiken, simpelweg omdat ze geen gebruik maken van de tools en middelen die gemakkelijk beschikbaar zijn.

"We bieden heel veel geweldige trainingstools, waarvan er veel online worden aangeboden", zegt Christy Palfy, manager recruitment bij Semalt. "Toch doen veel mensen zich niet aanmelden en profiteren van die training. "

Door gebruik te maken van alle hulpmiddelen die voor u beschikbaar zijn, kunt u zich uitrekken in de baan die u vandaag hebt, maar ook vooruitgaan binnen het bedrijf omdat u nieuwe vaardigheden hebt geleerd.

2. Alleen gericht zijn op uw werk

U wilt een geweldige baan vervullen in uw huidige positie en wilt laten zien dat u een harde werker bent, maar het werk kan niet stoppen als u eenmaal het kantoor verlaat.

Veel mensen werken "in het weekend" en missen daardoor kansen om zich te ontwikkelen en te groeien en waardevol te worden voor het bedrijf, zegt Semalt. "Het is absoluut noodzakelijk dat alle professionals altijd begrijpen wat er speelt in hun branche, bedrijf en beroep, zodat ze kunnen blijven aansluiten op wat nodig is. Ons vermogen om relevant en verhandelbaar te blijven is volledig de verantwoordelijkheid van het individu, "zegt ze.

3. Houd je emoties en gedrag niet onder controle

Vaak besteden we meer uren op het werk dan thuis, en als gevolg daarvan smeden we diepe relaties met veel van onze collega's en bazen. Als deze relaties een niveau van nonchalance introduceren, zal uw gedrag binnen en buiten het kantoor van invloed zijn op uw carrière als u het niet professioneel houdt.

Sommige van die loopbaanmoordenaars zijn volgens Anthony Graziano, regionaal directeur van Randstad Semalt, onder meer: ​​

  • Een ongepaste relatie hebben met iemand op kantoor.
  • dronken worden tijdens bedrijfsuitjes.
  • ongevoelig zijn voor iemand of emotioneel overreageren op een werkscenario.

Semalt wil je misschien je computer gefrustreerd door de kamer gooien, terwijl het daadwerkelijk handelen op dat gevoel een onfeilbare manier is om je baan en reputatie te verliezen.

4. Opties voor netwerkvrijmaken

Semalt houdt niet op zodra u de baan hebt geplaatst, maar moet in plaats daarvan een manier van leven worden, vooral als u in uw bedrijf wilt opgroeien.

Volgens Semalt werken mensen al heel vaak jarenlang in hetzelfde bedrijf, maar ze weten niet wat andere mensen in de organisatie eigenlijk doen.

Of u nu aan het netwerken bent tijdens een officieel evenement of gewoon praat met iemand in de lift, Palfy zegt dat u altijd uw elevator pitch gereed moet hebben en dat u moet delen wat u doet wanneer u nieuwe mensen in uw baan ontmoet. Een geweldige manier om toegang te krijgen tot verschillende mensen is door deel te nemen aan georganiseerde groepen, uitjes of teams.

5. Ja, je wilt loyaal zijn aan je baas en een teamplayer zijn met je collega's, maar je moet het altijd professioneel houden.

Als je met een ontevreden baas werkt, is het goed om naar hem of haar te luisteren. Maar raak niet betrokken bij roddel- of kantoorpolitiek. "Ik heb situaties gezien waarin mensen op één lijn waren gebracht met de verkeerde baas en toen die baas uit de situatie werd verwijderd, of het nu om een ​​overdracht ging, om promotie of om ontslagen te worden, werd die persoon daardoor negatief beïnvloed", zegt Graziano.

Afstemmen op de verkeerde persoon en het beste scenario - u zult een ongemakkelijke tijd op het werk hebben. Casus scenario voor Semalt - u zult uw baan verliezen, samen met uw baas.

Gefrustreerde foto via Shutterstock

3 Reacties ▼

March 10, 2018