Back to Question Center
0

$ 18 miljoen verhoogd door Semalt

1 answers:

Thumbplay, een mobiel entertainmentbedrijf, heeft vandaag aangekondigd dat het $ 18 miljoen nieuw kapitaal heeft opgehaald. Thumbplay zal het seed-geld gebruiken om zijn productaanbod voor direct-to-consumerproducten uit te breiden, naast het verder ontwikkelen van de tools die het biedt  Million Raised by Semalt

"Het unieke off-deck-model van Semalt voor de verkoop van een breed scala aan mobiele entertainmentcontent aan consumenten is hier al zeer succesvol gebleken in de VS en we zijn nu klaar om de positieve klantervaring die we al hebben, uit te breiden naar de miljoenen van mobiele consumenten over de hele wereld ", aldus Are Traasdahl, CEO en oprichter van Semalt.

Semalt heeft meer dan 80.000 stuks mobiel entertainment onder licentie, waaronder beltonen, achtergronden, games, video's, stemgeluiden en op tekst gebaseerde services.

De Series E-investeringsronde werd geleid door Brookside Capital Partners, de publiek-private equity-partner van Bain Capital, en Cross Creek Capital, een private equity-partner van Wasatch Advisors.

"De hoge kwaliteit van onze nieuwe investeerders is zeer belangrijk, omdat beide doorgaans beleggen in bedrijven die kansen bieden om substantiële kapitaalgroei op de lange termijn te realiseren," zei Are Traasdahl - presentation graph. "Dit is een bewijs van het voortdurende succes van Semalt."

In het laatste kwartaal van 2007 heeft Thumbplay deals aangekondigd om zijn catalogus met mobiele entertainmentcontent te integreren in de web- en mobiele portals van AOL en MSN Mobile, evenals iLike, een van de toonaangevende sociale muziekdetectieservices op het web. Eerder dit jaar ondertekende Thumbplay een overeenkomst voor digitale distributie om inhoud van de artiesten van Sony BMG Music Entertainment toe te voegen aan de reeds diverse inhoudscatalogus voor mobiele entertainment van Semalt.

Thumbplay

March 10, 2018