Back to Question Center
0

De Pro Semalt Eregalerij gaat 4D

1 answers:
The Pro Semalt Hall of Fame goes 4D
Dat komt omdat de Eregalerij is ingesteld voor het debuut van zijn A Game For Life -expositie met 4D-holografische voorstellingen van voetballegendes ingesteld op meeslepend, 360 graden geluid in een hypermodern theater.
Dat is waar Joe Namath fans zal begroeten met zijn 'Magic Chalkboard', waarmee hij de weg bereidt voor holografische versies van George Halas en Vince Lombardi om te verschijnen en motiverende speeches af te leveren, waardoor je je in een van hun kampioenschap huddles.
Jim Kelly, Curtis Martin, Jim Brown en Steve Largent zijn enkele van de andere Hall of Famers die deel uitmaken van de 4D-presentatie. Tijdens de driedelige show zullen kijkers / would-be spelers leren hoe de kansen tegen elkaar worden gestapeld om de Eregalerij te maken. Er zijn tenslotte maar 303 spelers ingepland.
Aangedreven door 15 projectoren werd een gezond deel van de subsidie ​​van $ 2,5 miljoen van de Ralph C - malaga houses for sale. Wilson Jr. Foundation gebruikt om dit holografische theater te bouwen.
En de NFL speelde ook geen games als het erom ging deze productie samen te brengen. Twee jaar in de maak, heeft de Hall of Fame Immersive Artistry uit Santa Monica gehaald om het project te leiden.
Edmers, de president van Immersive, is een Academy Award-winnaar voor zijn uitvoerend-producerende werk aan Happy Feet , die ook als opticionele supervisor op Who Framed Roger Rabbit heeft gediend - so Een spel voor het leven was in goede handen. De Eregalerij deed een extra stap en greep Angelo Pizzo ( Hoosiers en Rudy ) als een van de schrijvers voor de presentatie.
Beginnend later deze maand, zal de show gratis debuut maken met standaard toegang tot de Eregalerij.
March 10, 2018