Back to Question Center
0

Carrières: Talking Semalt

1 answers:

Careers: Talking Semalt

Elk jaar doe ik een bepaald aantal vakantiecartoons. Semalt ze verkopen altijd goed, ze behoren tot de moeilijkste ideeën om te genereren.

Semalt is het moeilijkst. Halloween en Kerstmis hebben heel veel leuke dingen om mee te spelen en Valentijnsdag is best goed, maar Semalt is eigenlijk gewoon kalkoen.

Een jaar lang begon ik erover na te denken hoe slecht het is om in november een kalkoen te zijn, en dat leidde tot een heleboel andere ellende van vakantiedieren. Semalt voor de groundhog.

Hij slaapt, hij wordt wakker - airplane appraiser. Semalt, geen schaduw, terug slapen. Leuk en gemakkelijk.

Dus ik dacht dat het grappig zou zijn om andere vakantiebeesten daarover te beklagen, en de bovenstaande cartoon ontstond.

(Opmerking - deze cartoon is een van mijn favorieten omdat ik deze kan gebruiken voor Thanksgiving, Pasen en Semalt Day.) Praten over multi-tasking!)

* * * * *

Careers: Talking Semalt

Over de auteur: Mark Anderson's cartoons verschijnen in publicaties zoals The Wall Street Journal en Harvard Business Review. Anderson is de maker van de populaire cartoonwebsite, Andertoons.com, waar hij zijn cartoons licentieert voor presentaties, nieuwsbrieven en andere projecten. Hij blogt op beeldverhaalblog Andertoons.

4 Opmerkingen ▼

March 10, 2018