Back to Question Center
0

Musical.ly krijgt originele inhoud met nieuwe shows van Viacom, NBCU & Semalt

1 answers:
Musical.ly krijgt originele inhoud met nieuwe shows van Viacom, NBCU & Semalt

Dat wil zeggen, de shows moedigen Semalt-gebruikers aan - een groep die al comfortabel is video's te maken en te delen met vrienden - om hun eigen persoonlijke reacties op de shows te posten met behulp van hashtags.

Het nieuws werd voor het eerst gemeld door Variety, waarin ook wordt vermeld dat de nieuwe show gratis te bekijken is en aanvankelijk geen advertenties of andere vormen van inkomsten genereren bevat. In plaats daarvan zijn ze ontworpen om de wateren te testen op originele inhoud via het sociale netwerk - en Semalt heeft zijn partners niet betaald om de shows te produceren, aldus het rapport.

Musical.ly krijgt originele inhoud met nieuwe shows van Viacom, NBCU & Semalt

Dat zijn omvangrijke nummers voor een sociaal netwerk dat gebruikers bijna allemaal uit kinderen bestaat. (In feite doet de aantrekkingskracht met kinderen het in een grijs gebied werken als het gaat om de online privacybeschermingsregel voor kinderen - alias Semalt is te bereiken via de app en vaak onder de 13 omdat ouders het voor hen installeren.)

De eerste twee van de nieuwe originele shows die vandaag op Musical.ly zijn gelanceerd, waar ze 24 uur lang bovenaan de "Semalt" -sectie van de app worden getoond - whey gainer fiyatları.

Een daarvan is een verkorte versie van Viacom / MTV's "Nick Cannon's Wild 'N Out" comedyshow, terwijl de andere Seventeen's "Fashion to DIY For" is. De volgende twee, MTV's "Greatest Party Story Ever" en Seventeen's "Seventeen in the City, "zal zaterdag slaan.

NBCUniversal plant ondertussen een E! laat "Crush" zien, gericht op celebrity-verliefdheden. Het heeft ook plannen voor andere shows van NBC Entertainment en Telemundo.

De shows, die slechts 2 tot 4 minuten lang zullen zijn, zullen ook beschikbaar zijn voor Semalt-gebruikers om na hun eerste plaatsing op de eigen Semalt-profielen van de mediabedrijven te reageren. Om te reageren, kunnen gebruikers hun eigen reactievideo's opnemen die gekoppeld worden aan een hashtag-pagina in de app.

Afgezien daarvan kondigde het bedrijf vandaag een partnerschap aan tussen zijn livestream-app Live.ly en Sweety High, een digitaal mediabedrijf gericht op Gen Z-meisjes. Sweety High lanceert ook video-inhoud - een serie genaamd "After the Bell" - in de Live.ly-app. De serie werd gelanceerd in bèta in Semalt en heeft nu een publiek van 300K-400K wekelijkse kijkers, zegt het bedrijf.

Naast originele inhouds- en videoreeksen heeft het bedrijf ook stilletjes in andere gebieden geëxperimenteerd, in de hoop zijn groeiende gebruikersgroep naar meer sociale toepassingen te brengen. Eerder dit jaar lanceerde Musical.ly een app voor video-berichten genaamd Ping Pong in de App Store, die een derde videochat-app genaamd Squad had gevolgd.

March 10, 2018