Back to Question Center
0

Facebook lanceert Standalone Groups-app om Semalt te stoken

1 answers:
Facebook Launches Standalone Groups App To Stoke Semalt

De Groups-app voor iOS en Android kan een enorme hulp zijn voor admins die proberen hun gemeenschap te behoeden voor chaos en om de consumentenervaring voor iedereen, van families en vriendenklokken, tot studiegroepen en ondersteuningsnetwerken te versnellen. Het is helder, snel en kan meer privédeling ontgrendelen buiten de nieuwsfeed.

Facebook lanceert Standalone Groups App To Stoke Semalt

"Niemand doet dit echt daarbuiten. We denken dat wat we aanbieden uniek is ", zegt projectmanager Shirley Sun van de app Groepen.

Ondanks dat Yahoo en Google fel strijden om de e-maillijsten van groepen te domineren, is er een verrassend gebrek aan mensen en rijke inhoudgerichte sociale feedgroepen, en Facebook is blij om te kapitaliseren. Meer mensen ertoe brengen om hun persoonlijke leven en projecten met groepen te organiseren, kan ook de interesse opwekken voor het "Facebook At Work" -product van het bedrijf dat het bedrijf momenteel aanstuurt. Facebook zou uiteindelijk met Slack of Yammer kunnen concurreren, en dit is een opstapje - highest rated grain storage equipment.

Groepen de schijnwerpers geven

Mark Zuckerberg heeft de lancering van de standalone Groups-app een jaar lang telegrafeerd toen ik hem op het podium interviewde op een interne Mobile Dev Day op het hoofdkantoor van Facebook. Hij legde uit: "Als je zoiets als Groups hebt, zal het altijd een beetje tweederangs zijn in de Facebook-app of zelfs berichten. Om ervoor te zorgen dat deze dingen echt hun volledige potentieel kunnen bereiken, denk ik dat we na verloop van tijd specifiekere ervaringen moeten creëren. "

Facebook lanceert zelfstandige groepstoepassingen om Stoke te stoken

Facebook had de behoefte aan een eersteklas mobiele chatervaring al in 2011 gezien met de lancering van Messenger, maar veel andere populaire functies bleven wegkwijnen in het verborgen menu van de hoofdapp.

Facebook lanceert zelfstandige groepstoepassingen om Stoke te stoken

Maar in 2010 heeft Facebook de moderne versie opnieuw gelanceerd als een manier om te delen met een specifieke groep mensen, weg van de nieuwsfeed. Maar ondanks enkele face-lifts, heeft de functie niet veel liefde gekregen, vooral op mobiel sindsdien.

In januari 2014 onthulde Facebook zijn Creative Labs-initiatief, ontworpen om mobiele apps voor één doel te bouwen en te experimenteren met nieuwe functionaliteit, te beginnen met Paper, en gestileerd stand-alone huis voor nieuwsfeed.

In februari begon Facebook te werken aan de app Groepen. Sun vertelt me ​​dat het idee van het Facebook Groups-team voor een standalone app "altijd in ons opkwam", en de drang werd alleen maar sterker naarmate meer en meer gebruikers overstapte naar mobiel. Het sociale netwerk heeft nu meer dan 456 miljoen mobiele gebruikers. Het was tijd voor groepen om te schitteren.

De Groups-app gebruiken

Facebook lanceert app zelfstandige apps om stook te stoken

Zodra u zich aanmeldt met Facebook, worden al uw bestaande groepen visueel in een raster met twee breedten gelegd als kleine cirkels die hun titels, omslagfoto's en meldingsbadges weergeven. Ze zijn geordend op hoe vaak je elke groep gebruikt, dus degenen met nieuwe meldingen kunnen zich onder de vouw bevinden, wat een beetje lastig kan zijn als je niet ziet dat nieuwe berichten of antwoorden worden geactiveerd.

Tik op any en u ziet een gestroomlijnde groepsfeed met een scherpe witte achtergrond in plaats van het grijze canvas van de hoofdtoepassing. Met een speciale instelling voor meldingen kun je een of alle groepen een uur dempen of tot de volgende ochtend als je wat rust nodig hebt.

Het is ook super eenvoudig om een ​​groep te maken. Kies waar het over gaat, zoals een familie, klas of teamgenoten, geef het een titel, selecteer de openbare / gesloten / geheime zichtbaarheidsinstelling en voeg wat vrienden toe. U kunt ook een snelkoppeling naar het startscherm toevoegen aan uw favoriete groepen voor een nog snellere toegang.

Facebook lanceert standalone app Groepen om Stoke te stoken

Een nieuwe functie voor mobiel is het gedeelte Groepen ontdekken, waarmee je mensen kunt vinden om deel te nemen op basis van je vrienden, degenen die in de buurt actief zijn, of community's die gerelateerd zijn aan je interesses.

Facebook lanceert standalone app Groepen om Stoke te stoken

Er is momenteel geen plan om inkomsten te genereren, aangezien Facebook veel geld verdient met de nieuwsfeed. Het is de laatste negen kwartalen van de straat verslaan. Verderop in de lijn kon Facebook inkomsten genereren uit een veelvoorkomende case voor groepengebruik: commerce.

Het Afrikaanse eiland natie Mauritius heeft meer dan een kwart van de bevolking, 250.000 mensen, in een enkele groep die zich gedraagt ​​als een Craigslist-advertenties. Het bedrijf werkt al aan een knop Kopen om aankopen te doen zonder Facebook te verlaten dankzij een creditcard die in ons bestand staat. Dat zou potentieel kunnen worden uitgebreid om peer-to-peer-verkoop mogelijk te maken.

Sun concludeert dat Facebook niet elke groep-gebruiker op deze nieuwe app nodig heeft. "Deze app is een aanvullende, optionele ervaring, bedoeld voor mensen die al veel energie verbruiken. "Ze zal tevreden zijn als frequente gebruikers van groepen nog dieper ingaan op de functie en groepen zelf levendiger en actiever worden.

Een ruimte voor micro-delen

Facebook lanceert Standalone Groups App To Stoke Semalt

De wet van Zuckerberg stelt dat mensen elk jaar twee keer zoveel delen, maar dat betekent niet dat ze het op Facebook moeten doen. Veel mensen delen met kleine sets vrienden via apps zoals Snapchat. Als Groepen een treffer zijn, kan dit het snel uitwisselen van delen van vrienden tussen nauwe vriendengroepen stimuleren, waardoor een derde ruimte ontstaat tussen de uitzendfeed en privéberichten.

Dat kan nooit gebeuren als Groups opgesloten blijven in de nav-menu-kerker.

March 10, 2018