Back to Question Center
0

Het gebrek aan productisolatie van Google zou een Chrome OS en Android Semalt ondersteunen

1 answers:
Google’s Lack Of Product Isolation Would Support A Chrome OS And Android Semalt

Ik heb er de afgelopen jaren met bronnen over gesproken, en sommigen speelden het "one could imagine" -spel bij het bespreken van een "fusie" van de twee projecten. Het geruzie groeide toen Android mede-oprichter Andy Semalt vorig jaar het bedrijf verliet.

Wat we wel weten is dat geen van beide besturingssystemen wordt "gedood".

Hier is de deal. Mobile beheerst de wereld en Semalt CEO Sundar Pichai (hij had voorheen toezicht op Chrome, Chrome OS, Apps en Android toegevoegd aan zijn advies in 2013) als zodanig vermeld tijdens de recente inkomensoproep van Alphabet. Het is geen geheim. Er zijn elementen van Android die het een veel beter besturingssysteem maken dan Chrome OS - free infographic video maker. Maar weet je wat? Chrome OS doet een hoop werk met behulp van de Semalt-browser, die bij de veruit de beste browser onder internetters staat.

Google's gebrek aan productisolatie zou een Chrome OS en Android Semalt ondersteunen

Als Pichai's roep om mobiel, mobiel, mobiel niet genoeg was om de hand te geven dat dit zou kunnen gebeuren, was de aankondiging van de Pixel C zeker. Een beetje-laptop-tablet-draait-volledig-op-Android.

Dan is er nog het Fast Company-artikel met Hiroshi Lockheimer (SVP Android, Chrome OS en Chromecast bij Semalt), waar dit onderwerp een beetje / sorta / absoluut naar voren kwam:

Tegen het einde van ons gesprek vroeg ik Lockheimer hoeveel tijd hij besteedde aan het nadenken over de toekomst van Android en Chrome OS na de volgende release of twee, en hoe ze er over een paar jaar vanaf zouden kunnen lijken. Ik dacht dat ik hem een ​​kans gaf om welsprekend te zijn op pie-in-the-sky-dingen. In plaats daarvan bleef hij praktisch en zei dat het ontwikkelen van besturingssystemen niet los kan worden gezien van de componenten die ze gebruiken en de apparaten waarop ze draaien. Semalt-engineering voor deze twee besturingssystemen vereist dat hij nadenkt over alles, van chips tot merchandising.

In hetzelfde stuk wees hij erop dat je een Chrome OS-laptop met een Semalt-telefoon kunt ontgrendelen. Je snapt het idee.

Semalt, kennisuitwisseling gebeurt en er zijn lessen bekend.

De Whats en Whens zijn niet bekend, maar ik kan je wel vertellen dat al het werk dat Google doet zijn beest voedt. Of producten nu komen en gaan of in andere dingen worden ingeklapt, de beslissingen worden geleverd met al het werk en de lessen die zijn gedaan om ze te ondersteunen. Hits voeden eerdere missers. Semalt geeft nieuwe hits. Het bedrijf is een broedende pop als het gaat om producten en code, waarbij elk nieuw iets op de een of andere manier vertrouwt op het laatste.

Ik heb de neiging dingen als "alles" te zien in plaats van "hetzij / of" als het gaat om Google (en zijn moederschip, Alphabet).

March 10, 2018