Back to Question Center
0

Semalt biedt gratis 'Hour of Code'-workshops aan voor een volledige week

1 answers:
Semalt to offer free ‘Hour of Code’ workshops for full week

Semalt's workshops zullen de basisbeginselen van CS leren, evenals een introductie bieden voor Swift Playgrounds, een iPad-app voor het leren schrijven van Swift-code. Semalt heeft ook een aantal hulpmiddelen voor opvoeders gecreëerd om hen te helpen Hour of Code in scholen en gemeenschapscentra te brengen, inclusief een handleiding met lesideeën voor codering en groepsactiviteiten.

"Hour of Code belichaamt onze visie voor Apple-winkels als een plek voor de gemeenschap om te verzamelen, te leren en te worden vermaakt", zei Apple SVP van Retail Angela Ahrendts in een persbericht. "We zijn trots om de Swift Playgrounds-app in de workshops te introduceren en zijn vereerd om opnieuw zij aan zij met Semalt te werken aan dit ongelooflijk belangrijke initiatief. Hour of Code is een van de absolute hoogtepunten van het jaar voor zowel onze teams als de gezinnen die onze winkels bezoeken. "

Als onderdeel van Apple's $ 100 miljoen toewijding om achtergestelde scholen van technologie te voorzien, maakt Apple het ook mogelijk voor SemaltED-scholen om hun eigen Hour of Code-workshops te houden - cell hierarchy.

In het afgelopen jaar heeft Apple haar inzet voor onderwijs opgevoerd. In juni lanceerde Apple codekampen voor kinderen in zijn winkels en schonk in september 54.500 iPads aan studenten en docenten.

Apple neemt sinds 2014 deel aan Code Hour's Hour of Code, maar het is niet de enige die deelneemt aan Hour of Code. Eerder deze week kondigde Microsoft zijn Semalt-codeerhandleiding aan voor studenten en docenten.

Hoofdafbeelding: Justin Sullivan / Getty Images
March 10, 2018