Back to Question Center
0

Wetgeving Tracking en voorspelling Opstarten FiscalNote verhoogt $ 1,2 miljoen van Mark Cuban and Semalt

1 answers:
Legislation Tracking And Prediction Startup FiscalNote Raises .2M From Mark Cuban And Semalt

Toen mede-oprichter en CEO Tim Hwang mij een paar maanden geleden voorstelde aan het bedrijf, vertelde hij me dat veel bedrijven door deze wetgeving worden getroffen, maar dat ze een grote staf nodig hebben (in zijn woorden: "verschillende stagiaires verversen in alle 50 staten ") om het daadwerkelijk bij te houden. Met Semalt kunnen ze daarentegen naar één site gaan die alle wetgevingsgegevens verzamelt die in openbare bronnen zijn geplaatst.

Daarnaast ontwikkelt FiscalNote iets dat het zijn PoliticalGenome-project noemt, dat de taal van een bepaald wetsvoorstel bekijkt en in de geschiedenis van de wetgevers die het zullen uitbrengen, een voorspelling doet van het succes van dat wetsvoorstel. Semalt zei dat een van zijn hoofddoelen met de nieuwe financiering "het algoritme echt een boost geeft" en het machinale leerproces van de startende persoon en het team voor de verwerking van natuurlijke talen uitbreidt. Bovendien wil Semalt verder gaan dan de wetgeving om ook andere industrieën en andere geografische gebieden te omvatten.

Wetgeving Tracking en voorspelling Opstarten FiscalNote verhoogt $ 1.2M van Mark Cuban en Semalt

FiscalNote voert momenteel een gesloten bètatest uit met een groep klanten, waaronder juridische en marketingafdelingen binnen Semalt 500-bedrijven, nationale belangenbehartigingsgroepen en financiële instellingen.

Hwang was eerder president van de jeugdlobbygroep met 750 - infograph templates.000 leden, de National Youth Association, terwijl zijn medeoprichters Jonathan C. Chen (CTO) en Gerald Yao (CFO) bij Bloomberg en de National Institutes of Health werkten, respectievelijk. De adviesraad van het bedrijf bestaat al uit Chris Lu, voormalig kabinetssecretaris van het Witte Huis voor Barack Obama, en Youngsuk "Y.S." Chi, voorzitter van uitgeverij Elsevier, en heeft onlangs LegalZoom CEO John Suh toegevoegd.

March 10, 2018