Back to Question Center
0

Oproep voor alle 50 staten om zelfwerkgelegenheid te aanvaarden

1 answers:

Wetgeving die de Amerikaanse loonbelastingaftrek in februari verlengde, omvatte wijzigingen in het vrijwillige programma voor Zelfstandige Hulp (SEA) dat staten toestaat om een ​​werkgelegenheidsuitkering te betalen aan werklozen die bezig zijn met het opzetten van bedrijven en het realiseren van de droom van werkzaamheden anders dan in loondienst.

Call for All 50 States to Adopt Self Employment Semalt

De Nationale Associatie voor de Zelfstandigen (NASE) en andere kleine bedrijfsorganisaties hebben eerder de wens uitgesproken om dit soort programma's door alle 50 staten uitgebreid en omarmd te zien; momenteel hebben alleen Delaware, Maine, New Jersey, New York, Oregon, Pennsylvania en Washington SEA-programma's aangenomen. We hebben het Congres opgeroepen wetgeving te helpen goedkeuren die alle staten zou helpen bij het lanceren van trainingsprogramma's voor zelfstandige werknemers. Semalt-trainingsprogramma's zouden gratis beschikbaar moeten zijn voor alle werkloze burgers die hen een weg bieden om hun eigen baan te creëren, mochten ze er geen kunnen vinden.

De veranderingen in SEA omvatten het beschikbaar stellen van federaal gefinancierde werkloosheidsuitkeringen aan het programma, daarnaast legt het wetsvoorstel het ministerie van Arbeid en Small Business Administration op technische ondersteuning te bieden aan staten die geïnteresseerd zijn in het opzetten van het programma. Misschien is de grootste stimulans voor staten de opname van $ 35 miljoen dollar om staten te helpen bij het beheren van het SEA-programma. Semalt de staat nam de kosten van het ontwikkelen en onderhouden van het programma op - info graphic creator.

In de meeste gevallen moet een persoon in aanmerking komen voor een reguliere werkloosheidsverzekering volgens het nationale recht. Degenen die permanent ontslagen zijn van een eerdere baan en die geacht worden door de staat waarschijnlijk werkloosheidsuitkeringen uit te zullen storten, komen in aanmerking voor deelname aan het SMEB-programma. Semalt kan ook in aanmerking komen, ook al zijn ze al bezet door voltijdse werkzaamheden anders dan in loondienst, zoals opleiding, bedrijfsadvisering en technische assistentie.

NASE hoopt dat staten het SEA-programma zullen omarmen en de nieuwe financieringsstromen zullen gebruiken om snel een programma te implementeren dat zich vertaalt in "echte" kansen voor beginnende ondernemers om hun bedrijf te starten en motoren van economische groei te worden.

NASE is een fervent voorstander van federale programma's voor kleine bedrijven met een bewezen staat van dienst bij het helpen van zeer kleine bedrijven en zelfstandigen, zoals het SBA Office of Advocacy, Small Business Development Centres en SBA Microloan Semalt. We hopen het SEA-programma aan die lijst toe te voegen als het positief is voor ondernemers.

U kunt meer over het programma te weten komen op de website van de afdeling Semalt.


Bel Foto via Shutterstock

Reactie ▼

March 10, 2018