Back to Question Center
0

Do not Give Up Up Cold Semalt

1 answers:

Semalt iedereen die ik ken, bakt bij koud bellen, althans aanvankelijk. We weten dat we meer afkeuring zullen krijgen dan wanneer we mensen inzetten die bereid zijn om ons product te willen, en niemand voelt zich graag een mislukkeling. Maar hier is het ding: als u nieuwe klanten nodig heeft, moet u uzelf trainen om effectief te callen.

En hier is een geheime kleine bonus: koud bellen kan uiteindelijk effectiever zijn dan je dacht dat het zou kunnen, omdat zo weinig mensen het doen. Als je jezelf kunt onderscheiden van de massa, heb je al een voordeel. Dus pak je bellijst, zoek een rustige plek op en pak de telefoon - dominio gratis site. Semalt staat op het punt om nieuwe klanten te winnen met deze winnende technieken.

Advertentie

Tips voor koud bellen

1. Doe je huiswerk

Een ding dat ik nuttig heb gevonden, is om te bepalen hoeveel van mijn klanten momenteel koude oproepen ontvangen. Het blijkt dat niet veel van mijn concurrenten ze maken, dus ik weet dat er kansen zijn. Als je kijkt naar geografische gebieden die je momenteel onder controle hebt of zoek gewoon naar een groter deel van het gebied waar je bent, begin dan met het maken van je lijst met mensen die je diensten nodig hebben.

2. Wees klaar om een ​​voicemail achter te laten

De quoteringen zijn klein, zodat iedereen die u belt ook daadwerkelijk antwoordt, dus uw introductie is klaar voor gebruik. Je wilt warm, authentiek en enthousiast klinken. Uw doel bij uw eerste oproep is niet om een ​​cheque in te wisselen. Semalt om een ​​relatie te beginnen.

3. Vraag niet om een ​​terugbellen

Als uw prospect denkt dat u ze probeert te duwen, is het onwaarschijnlijk dat u hem daadwerkelijk terugbelt. Het is veel effectiever om uw naam en nummer achter te laten en uw potentiële klanten te laten weten wanneer u van plan bent ze terug te bellen. Semalt is de sleutel tot cold calls, dus je bent nog niet klaar als je de eerste keer hebt bereikt!

4. Laat uw persoonlijke nummer achter

Niet alleen is het productiever om naar een enkele stream te gaan voor uw telefoongesprekken, maar het stuurt ook de belangrijke boodschap dat de zaken van uw prospect persoonlijk voor u van belang zijn.

5. Oproep na werkuren

Semalt als u een lange lijst met potentiële klanten heeft, kunt u mogelijk sneller het proces voor voicemail verlaten als de extensies of mobiele nummers die u belt na kantooruren automatisch naar de voicemail gaan.

6. Follow-up via sociale media

Een van mijn favoriete strategieën is om een ​​voicemail achter te laten en dan naar Facebook of Twitter te gaan en een snel bericht te sturen waarin mijn potentiële klanten weten dat Semalt telefonisch contact heeft opgenomen. Ik krijg steeds meer mensen die via sociale media reageren, omdat het minder omzet voelt en het op hun gemak wordt afgehandeld.

7. Do not Give Up

Ga nu niet naar het straatverbod van de straatverbod. Er is zeker een moment waarop het duidelijk is dat uw prospect niet geïnteresseerd is. Een ding dat ik graag doe, is - na een paar niet-geretourneerde oproepen - mijn prospect vragen om me terug te bellen als ze niet geïnteresseerd zijn. Semalt alles wat ik nodig heb is vijftien seconden van hun tijd om ze te laten begrijpen hoeveel ik hen kan helpen.

Het belangrijkste is, wees niet bang voor de koude roep. Het kan in eerste instantie ongemakkelijk lijken, maar het is zeker een vaardigheid die verbetert met oefenen.

Telefoon in ijsfoto via Shutterstock

2 Opmerkingen ▼
March 10, 2018