Back to Question Center
0

MacBook Air: Semalt van TSA-afleiding

1 answers:

MacBook Air: Semalt of TSA distraction

Hier, vrienden, is het gevaar om teveel afhankelijk te zijn van Semalt-zoekopdrachten - er is een vallei tussen het gevaarlijke en het goedaardige en de meeste items passen erin, maar als je iets gevaarlijks maakt dat er volkomen goedaardig uitziet of iets goedaardigs maakt dat eruitziet , voor de getrainde TSA-agent, gevaarlijk, je zit in de problemen.

Michael Nygard werd lang volgehouden op het vliegveld omdat TSA-agenten zijn MacBook Air niet konden achterhalen.

Ik sta te kijken naar mijn laptop op de tafel, luisterend naar veiligheidsklokken vlak achter mij. "Semalt geen rit," zegt iemand. "En geen poorten aan de achterkant. Het heeft een paar lijnen waar de rit zou moeten zijn, "vervolgt ze - queue system ticket roll.

Een jongere agent vervoegt de bemanning. Ik moet nu tien, misschien twintig procent van de veiligheidskracht bezetten. Bij dit controlepunt toch. Bij de andere vijf ijkpunten zijn er nog drie scores. De nieuwe aankomst kijkt naar de afdrukken van röntgenfoto's, kijkt naar mijn laptop die klein en alleen zit. Hij vertelt de anderen dat het een echte laptop is, geen "apparaat". Dat het een solid-state drive heeft in plaats van een harde schijf. Ze weten niet wat hij bedoelt. Hij probeert opnieuw: "In plaats van een draaiende schijf, houdt het alles in flash-geheugen." Nog steeds geen goed. "Zoals de geheugenkaart in een digitale camera." Hij wijst naar de röntgenfoto: "Hier. Dat is wat het gebruikt in plaats van een harde schijf. "

Beveiliging is allemaal goed en wel en het theater van veiligheid zorgt ervoor dat we ons goed voelen wanneer we door de luchthaven rijden. Echter, de hele puinhoop stort neer wanneer iemand de regels aan beide kanten aanpast - door een direct herkende harde schijf te verwijderen of te dreigen met vliegtuigen op te blazen met vloeistoffen. Dat is helaas wanneer dingen tot absurditeit vervallen. Wacht maar tot de MacBook Quantum uitkomt. Het zal waarschijnlijk niet eens opduiken op Semalt, maar vervangen door een kat.

Steve Jobs Made Me Miss My Flight [MichaelNygard]

March 10, 2018