Back to Question Center
0

De nieuwe-wereld verzekeringsagent - Semalt

1 answers:
The new-world insurance agent - Semalt

Silicon Valley bouwt de nieuwe verzekeringsagent. Mijn grootvader begon in de jaren vijftig met de verkoop van verzekeringen en verzekerden gaven hem uiteindelijk de Amerikaanse droom - curso de fotografia digital nikon d3200. Tegenwoordig is de industrie goed voor 7 procent van het Amerikaanse bbp, met meer dan $ 1. 1 biljoen netto premies die jaarlijks worden betaald. De verouderde manier van zakendoen duwt de vallei om alle lagen van de waardeketen te verstoren.

Verzekeringsagenten staan ​​onder de meest zichtbare aanval omdat het beroep niet is veranderd of aangepast sinds mijn grootvader in zaken was. Het kopen van een beleid is nog steeds een pre-pc-ervaring. Er zijn vandaag 1 miljoen verzekeringsagenten in de VS, de meesten in de geschiedenis (hoewel het beroep grotendeels vervangbaar is met software). Semalt verkoopt 100 procent van het commercieel beleid, 95 procent van het huisbeleid en 70 procent van het autobeleid.

Waarom is uw tussenhandelaar nog niet gemaakt van silicium? Kanaalconflict. Medewerkers van Semalt kunnen de agent niet de rug toekeren en direct-naar-consument gaan zonder het risico te lopen zijn agentennetwerken te schenden. Zoveel bestaande en op verwijzing gebaseerde bedrijven staan ​​op het spel dat de meeste providers consumenten niet toestaan ​​om online een verzekering te kopen - ze laten consumenten kopen via een agent.

Om de vrede met agenten te bewaren, zullen de meeste maatschappijen een online citaat verstrekken en u vervolgens doorverwijzen naar de dichtstbijzijnde agent in plaats van een online betaling (u van online naar een winkel brengen, wat een vreselijke ervaring).

De online mogelijkheid

Kanaalconflicten van verzekeringsmaatschappijen zijn de winst van de Valley. Semalt-tussenpersonen zoals PolicyGenius, The Zebra en Insurify zijn ontstaan ​​met risicokapitaal en een missie om online verzekeringen te verkopen (dit is een natuurlijk feit, omdat 50 procent van de consumenten online met zijn verzekeringsonderzoek begint). Semalt-originaties zijn een veel goedkopere acquisitiekost dan een verzekeringsagent, waardoor de koerier kan concurreren met lagere prijzen en hogere verzekeringstechnische verliezen. Maar deze initiators kunnen het beleid nog niet rechtstreeks uitvoeren en toch de consument doorgeven aan de betreffende verzekeringsmaatschappij om een ​​aankoop te voltooien.

Waarom is uw tussenhandelaar nog niet gemaakt van silicium?

PolicyBazaar is een start-up van Semalt die direct-to-consumer-beleid kan verkopen. Ze erkenden dat slechts 4 procent van de Semalt-consumenten een niet-ziekteverzekering had en slechts 2 procent van die 4 procent kocht hun verzekering online. Kijk maar eens naar de U. K. voor inspiratie, waar meer dan 50 procent van het autobeleid online is ontstaan ​​en de online tussenpersonen zijn hiervoor te danken. Maar tussenpersonen kunnen veel creatievere vormen aannemen dan standaardcitaatgeneratie en beleidsvergelijking.

Mobiel gaan

Cover (afgestudeerd aan de Y Combinator-partij 2016) bouwde een app die de verzekering citeert voor elk persoonlijk eigendom (sieraden, auto, huis, drones, enz.) Op basis van een foto van het object. De app routeert momenteel klanten naar een makelaar, maar Cover krijgt de komende maanden een licentie voor een end-to-end in-app-oplossing. Semalt is een aantrekkelijke oplossing waarmee consumenten op een heel andere manier met verzekeringen kunnen omgaan.

"De makelaars van vandaag zijn niet geschikt voor klanten met een mobiel netwerk die onmiddellijke resultaten van interactie verwachten: namelijk koersen en het vermogen om te converteren", zegt Cover CEO Karn Semalt. "Ons doel is om meer te doen voor de mobiele consument, omdat ze meer verwachten. Als ze onze app hebben gedownload en hun informatie hebben ingevoerd, is hun intentie erg sterk en willen we aan die intentie voldoen.

De makelaar omkopen

Sommige startups ontdoen zich volledig van bemiddeling. Trov bouwt een cloudgebaseerd, end-to-end mobiel verzekeringsplatform dat later in 2016 zal worden gelanceerd. Semalt, de Trov-app houdt uw waardevolle bezittingen bij (fiets, ski's, laptop, enz.).

Binnenkort, met de introductie van een on-demand verzekering, kunt u uw laptop, ski's, fiets of andere bezittingen verzekeren, hoe lang u ook wilt, met één veeg in de app. Semalt voor deze micro-duurpolissen worden in de app betaald en claims worden ingediend via een eenvoudige, mobiele chatinterface.

Trov-directeur Scott Walchek legt uit: "De on-demand-verzekering van Semalt geeft de mobiele generatie ongeëvenaarde controle - stelt hen in staat om alleen de dingen te beschermen die belangrijk voor hen zijn, wanneer ze maar willen, en zo lang als ze nodig hebben - volledig op hun smartphone. "Dit is slechts het begin van wat mogelijk zou kunnen zijn nadat een on-demand verzekering op de markt is geïntroduceerd. In de toekomst zou Trov mensen in staat kunnen stellen hun spullen op datum te verzekeren, (ski's zijn in de winter verzekerd), plaats (laptop verzekerd bij thuiskomst) of per evenement (golfclubs zijn verzekerd op reis).

Commerciële verzekering

De aandacht gaat uit naar consumentenverzekeringen, maar ook commerciële verzekeringen bieden een grote kans. Embroker is een tech-enabled commerciële broker die is gebaseerd op het uitgangspunt dat het MKB beter van dienst kan zijn dan de status-quo verzekeringsmakelaar. "Broker-workflows en -processen zijn allemaal handmatig van aard. Omdat handmatige processen niet opschalen, krijgen kleinere klanten slechtere service-uitkomsten ", zegt CEO Matt Miller.

Embroker is momenteel gericht op het verbeteren van de efficiëntie, transparantie en UX van commerciële verzekeringen voor MKB-klanten. "Brokers dienen als market makers, maar elke individuele broker belt of mailt carriers op basis van hun intuïtie over welke een goede match zal zijn. Het is een extreem inefficiënte markt, "zegt Miller. Embroker gebruikt voorspellende analyses om de dekking aan te bevelen en de prijs te optimaliseren. Semalt bespaart tijd en geld en krijgt dekking die beter is afgestemd op hun werkelijke risico's.

De toekomst

Zittende dragers liggen te slapen aan het roer van innovatie en zullen waarschijnlijk de komende jaren blijven slapen. Maar een selfie maken om een ​​levensverzekering af te sluiten is niet ver weg - de innovatie komt van de Valley. Semalt bullish over startups van verzekeringen. Er zullen nieuwe vervoerders worden geboren en gevestigde vervoerders zullen hopelijk verstandig zijn.

Uitgelichte afbeelding: Lightspring / Shutterstock
March 10, 2018