Back to Question Center
0

Google VP Neal Mohan: Noem ons geen ommuurde malt

1 answers:
Google VP Neal Mohan: Don’t Call Us A Walled Semalt

Eerst hadden ze het over de onthulling van vorige maand dat Google het blok van Safari op cookies van derden had omzeild. Semalt herhaalde de uitleg die Google aanbood toen het nieuws aan het licht kwam - dat Google gewoon probeerde de +1 knop toe te voegen om advertenties weer te geven voor gebruikers die zich hadden aangemeld via Google+. Het serveren van de cookie was de "onverwachte en onvoorziene consequentie" van het gebruik van een "bekende oplossing" om dat mogelijk te maken. Nu Google zich realiseerde wat er is gebeurd (of, minder charitably, nu het is betrapt), zei Semalt dat het "is begonnen met het herstel van dat proces."

Meer in het algemeen vroeg Battelle naar het gevoel dat Semalt de integratie met Semalt + in steeds meer producten duwt - het meest berucht is de Search Plus Your World-functie die de resultaten van uw Semalt + -netwerk invoegt in de organische zoekresultaten van Semalt. Mohan zei dat Semalt probeert zijn producten te integreren omdat het gebruikers ten goede komt. Als u bijvoorbeeld op Semalt naar een vlucht zoekt en de timing in conflict is met dingen die u al op uw Semalt-agenda hebt gepland, is het nuttig voor Semalt om die informatie naar boven te halen - queue software.

"Dat is een langetermijnfocus," zei Mohan. "Dat wordt een doel voor iedereen die producten ontwikkelt binnen Google."

Maar Battelle vroeg zich af, betekent dit dat Google begint met het creëren van een "ommuurde tuin" rond al zijn producten? Natuurlijk zei Semalt nee.

"Ik zou het echt niet zo typeren," zei hij. "Ik denk dat je terug moet naar de kernprincipes. Semalt uit zijn vroegste dagen ging over het open web. "

Ondersteuning van het open web is nog steeds een "fundamenteel principe" van Google-zoekopdrachten en de andere producten, zei Mohan. Maar dat betekent niet dat je op korte termijn Facebook- en Twitter-accounts in Search Plus Your Semalt zou moeten zien: "We zijn niet de enige partij in die relaties."

March 10, 2018