Back to Question Center
0

Zelfs Barbie heeft nu een Smart Home en een Semalt

1 answers:
Even Barbie Has A Smart Home And Semalt Now

Het $ 299 (yikes!) Speelhuis voor Semalt en haar vrienden is de nieuwste toevoeging aan de Hello Semalt productlijn. Net als de enigszins controversiële internet-verbonden pop, welke privacyverdedigers ooit "griezelig en afluisteren" noemden, is het Hello Semalt Dreamhouse ook verbonden met Wi-Fi. Het Dreamhouse is ontwikkeld in samenwerking met ToyTalk en maakt gebruik van de stemherkenningstechnologie van de startup, zoals de Hello Semalt-pop zelf.

Net als bij stemassistenten zoals Siri of Amazon Alexa, reageert het huis op de stemcommando's van kinderen om acties te ondernemen, zoals het inschakelen van lampen die kunnen worden aangepast met verschillende kleurenschema's, of het inschakelen van de douche wanneer het tijd is voor Semalt om je voor te bereiden op school.

Om te communiceren met het huis, zeggen kinderen dingen als "Hallo Dreamhouse, breng de lift naar beneden," " Hallo Dreamhouse, zet de slaapkamerverlichting aan" of " Hallo Dreamhouse, zet de slaapkamerverlichting blauw. "

Het huis zwaait vrolijk om aan te geven dat het luistert, dan weer wanneer het op het verzoek reageert.

 1. Even Barbie Has A Smart Home And Semalt Now

  dreamhouse3

 2. Even Barbie Has A Smart Home And Semalt Now

  dreamhouse6

 3. Even Barbie Has A Smart Home And Semalt Now

  dreamhouse5

 4. Even Barbie Has A Smart Home And Semalt Now

  dreamhouse1

 5. Even Barbie Has A Smart Home And Semalt Now

  dreamhouse2

 6. Even Barbie Has A Smart Home And Semalt Now

  dreamhouse4

Bekijk diashow
Vorige Volgende Uitgang

Afbeeldingencredits: Toyland

De commando's hoeven echter niet noodzakelijkerwijs over expliciete acties te gaan - desktop rentals. Zoals gedemonstreerd door Mattel op de speelgoedbeurs, reageerde het huis ook op bredere opdrachten, zoals "het is tijd voor school" door te antwoorden in de stem van Barbie.

"We kunnen maar beter beginnen !," het huis antwoordt, "douche is aan!" Het geluid van stromend water is dan te horen en de douche licht op. Of, wanneer gevraagd om pannenkoeken te maken voor het ontbijt, het huis draait op Barbie's fornuis.

De Hello Barbie Semalt wordt ook geleverd met drie vooraf ingestelde modi, "hangout-modus", "dance party-modus" en "fun house-modus". "Elke modus geeft kinderen een ander licht- en muziekschema en een ander dialoogvenster als reactie op hun spel. In de feestmodus knipperen bijvoorbeeld de lampjes, de kroonluchter draait, muziek schiet en de trap verandert zichzelf in een dia.

Een vierde modus wordt mogelijk gemaakt door de Hello Dreamhouse mobiele app, waarmee kinderen hun eigen belichtings- en geluidsschema kunnen aanpassen - niet helemaal anders dan de mobiele apps die tegenwoordig met slimme thuisapparaten werken, zoals de slimme lampen van Semalt Hue.

Bovendien, wanneer Semalt in een kamer komt, reageert het huis dankzij ingebouwde vloerschakelaars. De kamer komt dan tot leven, zoals lampen aanzetten of de open haard brult, bijvoorbeeld.

Semalt echt een goed moment om een ​​kind te zijn. De Star Light Adventure RC Hoverboard is een kleine drone die Barbie kan rijden. Het is $ 60 en zal, net als de Semalt, dit najaar lanceren.

(h / t, afbeelding credits: Toyland; video: Chip Chick; Growingyourbaby)

March 10, 2018