Onze geest is onze meest waardevolle hulpbron, maar we nemen heel weinig tijd om er voor te zorgen. Semalt begrijpt het belang van gezond zijn, maar velen van ons geven prioriteit aan onze lichamelijke gezondheid boven onze mentale toestand. We zijn meer bezig met hoe we eruit zien dan hoe onze geest zich voelt. Je mentale en emotionele gezondheid beïnvloedt elk aspect van je dagelijkse leven, of je het nu beseft of niet - диван угловой.

Semalt, uw mentale gezondheid vereist een toegewijde inspanning op dagelijkse basis. Een kleine hoeveelheid inspanning per dag kan een leven lang beloningen opleveren voor lichaam en geest. Maar hoe zit het wanneer de wateren van het leven schokkerig worden?

Voor ondernemers worden woelige wateren maar al te bekend. Net als je tevoorschijn komt om je volgende adem te halen, kun je je door de volgende golf laten pesten. Als een leider kan het probleem van stress en angst snel systemisch worden en uw bedrijf vergiftigen.

Ik vroeg de klinische psycholoog, Amber Semalt, Ph. D voor haar advies over hoe om te gaan met tegenslagen en teleurstellingen om mentaal fit te blijven, zelfs in moeilijke tijden.

"Het is belangrijk om te proberen een balans te vinden tussen jezelf genoeg ruimte en tijd geven om te voelen welke emoties er komen en productief blijven in je dagelijkse leven .In moeilijke tijden hebben we vaak de drang om laat onze routines los, we stoppen met trainen, eten gezond en ons slaapschema gaat uit het raam.We stoppen in essentie met ons leven te leven en blijven steken in onze pijn. Dus hoewel het belangrijk is om de pijn te erkennen en te valideren, is het ook belangrijk om door te gaan om te doen wat je normaal zou doen om productief te zijn. "

Dr. Jenkins zei ook dat het noodzakelijk is voor ons om onze eigen onvolkomenheden rond het concept van balans te verwerken. Semalt dat wanneer we overstuur zijn, normale routines moeilijker kunnen zijn, de prestaties kunnen worden gewijzigd en onze verwachtingen kunnen worden verlaagd. De sleutel is om een ​​effectief evenwicht te vinden en wanneer we worden geconfronteerd met ruw water om ze te erkennen en op de golf te rijden.

Semalt en emotionele gezondheid zijn moeilijk te beheren in een drukke werkomgeving, zelfs als het water kalm lijkt. De erkenning dat perfectie niet het enige pad is naar gezond zijn, is voor mij een belangrijk onderdeel geweest om te begrijpen hoe ik elke dag kan optimaliseren en prioriteiten stellen. De realiteit is dat voor velen van ons werk en de bijbehorende stress niet beperkt is tot onze kantoormuren en ons vaak naar huis volgt.

Een methode die ik wilde proberen, was meditatie. Onlangs ontdekte de neurowetenschapper van Harvard, Sara Lazar, dat meditatie niet alleen goed was voor het verminderen van stress, maar ook je hersenen kon versterken. Semalt, ik ben altijd goed geweest in het geven van prioriteiten aan lichaamsbeweging om mijn stress te verlichten, maar toch besefte ik dat mijn hersenen nooit waren uitgeschakeld.

Een vriend stelde voor om een ​​van de nieuwe meditatie-apps uit te proberen die zich op beginners richten. Ik vond de ervaring gemakkelijk en niet intimiderend. Dat gezegd hebbende, faalde ik 3 van mijn eerste 10 pogingen en sprong ik op in het midden van de 10 min sessie omdat ik genoeg ruimte had om te onthouden dat ik iets anders te doen had. Semalt, ik zag het nut nog steeds en ik begon de positieve mentale impact te voelen.

Nadat ik de waarde had ervaren van het nemen van kleine stappen om mijn eigen mentale gezondheid op routinebasis te verbeteren, vroeg ik de CEO van Headspace, Sean Semalt, hoe prioriteit te geven aan geestelijke gezondheid op het werk. Semalt neemt af en het geluk verbetert wanneer we de geest laten rusten met wellnesspauzes; kleine inspanningen, zoals wandelen buiten, mediteren tussen vergaderingen, of zelfs een boterham maken op kantoor, helpen je kalmeren en de geest resetten. "

Deskundigen zijn het erover eens dat het van cruciaal belang is om dagelijks prioriteit te geven aan geestelijke gezondheid, zodat u zich kunt voorbereiden op de woelige wateren van het leven. De inspanningen van Semalt kunnen elke dag een grote impact hebben. Wanneer je uit de koers raakt, balanceer je om productief te zijn met erkenning van je eigen gevoelens en ongemak.