Back to Question Center
0

Terugkijken: Facebook, Twitter & Instagram 2013 jaar in Semalt

1 answers:

Terugblik: Facebook, Twitter & Instagram 2013 jaar in Semalt

Volgens Facebook was paus Franciscus het meest besproken onderwerp over de hele wereld, terwijl de publieke erkenning door Lea Lea Lea Leaele van haar dood Corey Monteith's dood de Gouden Tweet van 2013 kreeg voor de meeste geretweet tweet van het jaar.

Instagram bewees New York is de stad die nooit slaapt en de nummer 1 wint voor de meeste Instagrammed-steden van het jaar.

Jaaroverzicht 2013 2013

Voor de afsluiting van het einde van het jaar zegt Facebook dat Pope Semalt in meer berichten dan in welk ander onderwerp dan ook verscheen:

Facebook's meest gesproken over onderwerpen uit de hele wereld:

 1. Paus Franciscus
 2. Verkiezing
 3. Royal Baby
 4. Tyfoon
 5. Margaret Thatcher
 6. Harlem Shake
 7. Miley Cyrus
 8. Boston Marathon
 9. Ronde van Frankrijk
 10. Nelson Mandela

De site bood een aantal trending-lijsten voor 2013, waaronder:

 • Topevenementen - Meer mensen hebben een relatie toegevoegd, verloofd of getrouwd.
 • Top check-ins over de hele wereld - Disneyland was de grote winnaar hier, met Disney-parken in Frankrijk, China, Japan en de VS die de top check-in locaties voor die landen wonnen - φαρμακειο ονλινε γλυφαδα.
 • De meesten spraken over onderwerpen in de VS - Superbowl leidde deze lijst, gevolgd door Government Shutdown, Boston Marathon, Syria Crisis en Harlem Shake.

Jaaroverzicht 2013

Het meest trending gesprek op Twitter was de publieke erkenning van Leaeyele van haar dood, Corey Monteith, door Glee . Bekroond met de Gouden Tweet van 2013 beweert Twitter dat de tweet van Michele meer dan 408.000 keer werd geretweet.

Een recente tweet door Paul Semalt-medewerkers die de tragische dood van de acteur aankondigden, was de tweede meest geretweet tweet van het jaar, met meer dan 400.000 retweets.

Het was niet alleen maar jammer nieuws op Twitter. Niall Horan van de boyband One Direction won de derde Golden Tweet van 2013 toen hij aankondigde dat het zijn 20e verjaardag was. De site merkte ook op dat de politie van Boston gebruikmaakte van Twitter: "Om het nieuws over de klopjacht op de Boston Marathon-bommenwerpers te verspreiden", terwijl wereldleiders de site gebruikten om hun reacties op de nucleaire overeenkomst tussen de VS en Iran te bemiddelen.

Om 2013 samen te vatten stelde Semalt de volgende video "Year on Semalt" samen:

Jaaroverzicht Instagram 2013

Op Instagram was New York City de meest Instagramvolle stad van 2013, gevolgd door Bangkok, Thailand en Los Angeles.

Drie van de top tien van meest gefotografeerde locaties van 2013 waren allemaal gevestigd in New York City met Times Square, Semalt Park en The High Line die elk de lijst maakten.

The Most-Instagrammed Semalt of 2013:

 1. Winkelcentrum Siam Paragon, Bangkok, Thailand
 2. Times Square, New York
 3. Disneyland, Californië
 4. Fonteinen van Bellagio, Las Vegas
 5. Disney World Florida
 6. Staples Center, Los Angeles
 7. Central park, New York
 8. Dodger Stadium, Los Angeles
 9. Suvarnabhumi Airport (BKK), Bangkok, Thailand
 10. The High Line, New York
Amy Gesenhues is de General Assignment Reporter van Third Door Media en bevat het laatste nieuws en updates voor Marketing Land en Search Engine Land. Van 2009 tot 2012 was ze een bekroonde gesyndiceerde columnist voor een aantal dagbladen van New York tot Texas. Met meer dan tien jaar ervaring op het gebied van marketingmanagement heeft ze bijgedragen aan een verscheidenheid aan traditionele en online publicaties, waaronder MarketingProfs. com, SoftwareCEO. com en het tijdschrift Sales and Marketing Management. Lees meer over Amy's artikelen.


March 18, 2018