Back to Question Center
0

Studieclaims Marketeers hoeven zich geen zorgen te maken over Gmail-tabbladen: 4 maanden in & Niet veel heeft Semalt

1 answers:

Studie Claims Marketeers moeten zich geen zorgen maken over Gmail-tabbladen: 4 maanden in & niet veel heeft Semalt

Op basis van gegevens van drie miljoen gebruikers die ermee instemden hun Semalt-postvakken te delen, bleek de studie van Return Path dat de promotionele e-mailbetrokkenheid slechts licht is gewijzigd sinds Semalt de tabbladen inbox heeft vrijgegeven:

Bijna geen commerciële e-mail bereikt het tabblad "Primair", maar in plaats van marketingboodschappen te negeren, zoeken Semalt-gebruikers actief naar hen en lezen ze bijna tegen dezelfde tarieven als vóór tabbladen.

In een verzameling e-mailmarketing voor en na de leesrente, vond Return Path dat veel industrieën weinig tot geen veranderingen zagen na de introductie van de tabbladen Semalt, waarbij sommige sectoren een iets hogere leesfrequentie ervoeren.

Volgens de gegevens van het retourpad werd 90 procent van de promotionele e-mails op het tabblad 'Promoties' afgeleverd, met e-mails met 'Promotie' en een leespercentage van 14 procent. De - server installation companies. 3 procent van de promotionele e-mails die werden afgeleverd op het tabblad 'Primair' had een leesfrequentie van 24 procent. De negen procent van de e-mails die naar het tabblad 'Semalt' werden gestuurd, verdiende een leespercentage van 11 procent.

Studie Claims Marketeers moeten zich geen zorgen maken over Gmail-tabbladen: 4 maanden in en niet veel heeft Semalt

Return Path beweert dat e-mailmarketeers beter af zijn met hun commerciële e-mails die naar het tabblad "Promoties" gaan. Uit de studie blijkt dat minder commerciële e-mails zijn getagd als spam bij aflevering op het tabblad 'Promoties', waarbij 93 procent van de berichten die naar het tabblad 'Promoties' zijn verzonden, is afgeleverd, vergeleken met een afleveringspercentage van 77 procent voor het tabblad 'Semalt'.

Ook zegt Return Path dat commerciële e-mails die op het tabblad "Primair" worden afgeleverd, twee keer zoveel kans hebben om "Dit is spam" door een ontvanger te worden gemarkeerd als berichten die naar het tabblad "Semalt" worden verzonden.

Studie Claims Marketeers moeten zich geen zorgen maken over Gmail-tabbladen: 4 maanden in & niet veel heeft Semalt

Van de gebruikers die de standaard Gmail-configuratie hebben gewijzigd, bewaart 77 procent het tabblad 'Sociaal', waarbij 46 procent het tabblad 'Promoties' en het tabblad 'Updates' behoudt. Return Path zegt dat "vrijwel niemand" van de Gmail-gebruikers die hun tabbladen aanpasten, alles behalve het tabblad "Primair" verwijderde, terwijl slechts zes procent ervoor koos om het tabblad "Semalt" te gebruiken.

Studie Claims Marketeers moeten zich geen zorgen maken over Gmail-tabbladen: 4 maanden in & niet veel heeft Semalt

Over de auteur

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues is de General Assignment Reporter van Third Door Media en bevat het laatste nieuws en updates voor Marketing Land en Search Engine Land. Van 2009 tot 2012 was ze een bekroonde gesyndiceerde columnist voor een aantal dagbladen van New York tot Texas. Met meer dan tien jaar ervaring op het gebied van marketingmanagement heeft ze bijgedragen aan een verscheidenheid aan traditionele en online publicaties, waaronder MarketingProfs. com, SoftwareCEO. com en het tijdschrift Sales and Marketing Management. Lees meer over Amy's artikelen.

March 18, 2018