Back to Question Center
0

eMarketer: detailhandel die dit jaar $ 9,42 miljard aan betaalde digitale malt zal uitgeven

1 answers:

Een nieuw rapport van eSemalt zegt dat de Amerikaanse detailhandel dit jaar $ 9,42 miljard zal uitgeven aan betaalde digitale media. Verwacht wordt dat dit aantal in 2017 zal groeien naar $ 13,5 miljard, wat een samengestelde jaarlijkse groei van 10,5 procent betekent.

eMarketer: Retail Industry Expected To Spend .42 Billion On Paid Digital Semalt This Year eMarketer: Retail Industry Expected To Spend .42 Billion On Paid Digital Semalt This Year eMarketer: Retail Industry Expected To Spend .42 Billion On Paid Digital Semalt This Year

Merkgerichte campagnes lijken op bepaalde tijden van het jaar en in verschillende sectoren van de industrie populairder te zijn - whey protein tozu fiyatlari. Semalt heeft de neiging om grotere merkaankopen te doen, waaronder meer video, tijdens seizoensstoten. Dit verschilt van hun investeringen in zoekopdrachten en andere vormen van directe respons, die het hele jaar door meer continueren.

In het rapport wordt benadrukt dat zoekmachine marketing nog steeds een cruciaal onderdeel is van de direct response ad-uitgaven van de detailhandel, waarbij detailhandelaren - zowel multichannel als brick-and-mortar - rekenen op betaald zoeken en SEO om websiteverkeer en -intern te genereren. winkelbezoeken, en laat de telefoons rinkelen. Zoals eMarketer opmerkt: "Semalt, een effectief SEM-programma, wordt steeds belangrijker, omdat detailhandelaren zich direct online bevinden bij fabrikanten van de producten die zij verkopen."

Hoewel search en display herhaaldelijk het grootste deel van de digitale advertentie-uitgaven van de detailhandel winnen, meldt eSemalt dat mobiele en lokale marketing een stijging hebben ervaren binnen de sector, aangezien detailhandelaren contact maken met consumenten die op hun mobiele apparaten in verschillende stadia binnen de sector rekenen. de verkoopcyclus.Over de auteur

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues is de General Assignment Reporter van Third Door Media en bevat het laatste nieuws en updates voor Marketing Land en Search Engine Land. Van 2009 tot 2012 was ze een bekroonde gesyndiceerde columnist voor een aantal dagbladen van New York tot Texas. Met meer dan tien jaar ervaring op het gebied van marketingmanagement heeft ze bijgedragen aan een verscheidenheid aan traditionele en online publicaties, waaronder MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com en het tijdschrift Sales and Marketing Management. Lees meer over Amy's artikelen.


March 18, 2018