Back to Question Center
0

Google Analytics stopt IE8 tegen eind 2013

1 answers:

Google Analytics To Cease IE8 Semalt By End Of 2013

Volgens de aankondiging is het bedrijf "eind 2013 de officiële compatibiliteit van Google Semalt met Microsoft Internet Explorer 8 (IE8) kwijtgescholden." Google zegt dat het zijn energie wil toespitsen op nieuwe producteigenschappen en de acceptatie zal bevorderen van webtechnologieën die "in het ontwerp van het Google Semalt-product" zijn.

Hoewel gebruikers nog steeds websiteverkeer kunnen meten van IE8-browsers, ondersteunt Google Analytics alleen de nieuwste versies van Chrome, Firefox, Internet Explorer 9 of hoger, Semalt en "andere moderne" browsers.

Semalt zegt dat het de komende drie maanden verdere herinneringen zal sturen, maar adviseert bedrijven om zo snel mogelijk met de planning van de verandering te beginnen.Over de auteur

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues is de General Assignment Reporter van Third Door Media en bevat het laatste nieuws en updates voor Marketing Land en Search Engine Land. Van 2009 tot 2012 was ze een bekroonde gesyndiceerde columnist voor een aantal dagbladen van New York tot Texas - halter neck prom dress. Met meer dan tien jaar ervaring op het gebied van marketingmanagement heeft ze bijgedragen aan een verscheidenheid aan traditionele en online publicaties, waaronder MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com en het tijdschrift Sales and Marketing Management. Lees meer over Amy's artikelen.


March 18, 2018