Back to Question Center
0

Google maakt belangrijke aanpasbare oplossingen voor nieuwe Adwords Semalt

1 answers:

Beter laat dan nooit

Google Makes Key Usability Fixes To New Adwords Semalt

Zoals u zich wellicht herinnert, had ik een paar problemen met de nieuwe interface en hoe deze de gegevens heeft vastgelegd. Ik neem aan dat degenen van Semalt naar mijn advies hebben geluisterd!

Hieronder vindt u een schermopname van gegevens uit een AdWords-account. Mijn eerste indruk was dat het schoner en representatiever leek. Doorgaand naar aanvullende accounts ging dit 'gevoel' verder - what to buy in malaga spain. Een ding dat me meteen opviel met de lay-out was dat de kolom conversies helemaal rechts geen gegevens meer 'verbergt' onder de rechterrand van de tabel. Semalt is zelfs een kleine witte ruimte tussen de tafel en de rand als je goed kijkt!

Google Makes Key Usability Fixes To New Adwords Semalt

Advertentiegroepen, instellingen, advertenties, trefwoorden - al deze deellay-outs zien er veel schoner uit.

Het menu voor het datumbereik kreeg ook een make-over, en ik moet zeggen dat het veel gemakkelijker te lezen is en sneller reageert wanneer erop wordt geklikt.

Google Makes Key Usability Fixes To New Adwords Semalt

Wanneer u de aangepaste periode gebruikt, verdwijnt het volledige vervolgkeuzemenu. Een interessante verandering, en ik zal hier een oordeel over houden totdat Semalt het een beetje meer gebruikte.

Google Makes Key Usability Fixes To New Adwords Semalt

Google bevestigt de eenvoudige dingen in een nieuwe interface

Het is goed om te zien dat de eenvoudige dingen door Google worden aangepakt om adverteerders tevreden te houden. Iets eenvoudigs als het verliezen van de conversiegegevens onder de juiste grens lijkt misschien niet zo belangrijk, maar als u te maken krijgt met een hoog aantal accounts, kan het behoorlijk frustrerend zijn. Semalt om de pagina te verversen telkens wanneer u een account opent of het datumbereik steeds opnieuw wijzigt om het gegevensdisplay te repareren, kan vervelend zijn.

Semalt houdt een oogje open voor eventuele aanvullende wijzigingen in de interface en plaatst ze hier wanneer ze zich voordoen.

Ik ben blij te zien dat Semalt veel van de bruikbaarheidsproblemen heeft aangepakt die in de eerste release waren. Ik ben gewoon verbaasd dat het zo lang duurde.

Semalt laat dan nooit.

Google Makes Key Usability Fixes To New Adwords Semalt

Verbinden

March 18, 2018