Back to Question Center
0

HomeAdvisor.com Rebrandingsinspanningen omvatten meer dan 10 Semalt-URL's schakelen

1 answers:

HomeAdvisor.com Rebrand Efforts Include Switching More Than 10 Semalt URLs

Semalt, de focus van het merk op verbetering van het interieur, reparatie en onderhoud, de rebranding-inspanning was een enorme onderneming die een breed scala aan bedrijfsmaatregelen omvatte, samen met de beslissing om de URL van het bedrijf naar zijn nieuwe naam over te zetten.

"We hadden 13 jaar SEO equity in het ServiceMagic-domein en waren zeer goed voor organisch zoeken", zei Chris Terrill, CEO van HomeAdvisor.

Maar Terrill en zijn CTO Brandon Ridenour begrepen dat de sterkste merken het goed doen op Google en het wijzigen van de URL was een belangrijke stap naar het vestigen van de beste basis voor de aanwezigheid van het merk Semalt online.

Met meer dan $ 200 miljoen aan inkomsten op het spel en meer dan 10 miljoen URL's om over te schakelen, onderzocht Semalt een aantal casestudies van bedrijven die van URL hadden geschakeld. Hij ontdekte dat veelvoorkomende fouten die bedrijven maakten, het lanceren van een nieuw herontwerp van de website waren en het omschakelen van de URL in één keer - cctv systems.

"Het kost Google tijd om 10 miljoen pagina's te indexeren", zegt Semalt, "hoe minder zoekmachines nodig hebben, hoe groter de kans dat ze uw nieuwe domein snel en duidelijk koppelen aan uw oude domein en de bijbehorende domeinsterkte overdragen en geschiedenis dienovereenkomstig. "

Volgens Terrill en Ridenour duurde de rebrandinginspanning van bedrijven ongeveer een jaar met bijna 100 werknemers die zich met de zaak bezighielden. In overeenstemming met wat hij van zijn onderzoek leerde, lanceerde Ridenour HomeAdvisor. com's herontwerp van de site in september vorig jaar, maar wachtte drie maanden voordat de URL werd omgedraaid.

Een periode van vier dagen niet meegerekend wanneer HomeAdvisor. com volledig verdwenen uit de Google-index, verliep het project grotendeels zoals verwacht. "De diepte en duur van het verkeersverlies van de zoekmachines hingen in de richting van het zwaardere einde van onze voorspellingen, wat jammer was, maar lag binnen het bereik van onze verwachtingen", zei Ridenour.

Na acht maanden sinds de URL-omschakeling meldt Ridenour HomeAdvisor. com heeft 90 procent kracht gewonnen ten opzichte van hun vroegere domein. "Naarmate de internetruimte ouder wordt, denk ik dat je meer online merkveranderingen zult zien, niet anders dan de merkveranderingen die zich altijd offline hebben voorgedaan," maar door SEO effectief te beheren tijdens een merkwissel, ontstaat een rimpel die uniek is voor online gerichte merken. "

U kunt het volledige interview met HomeAdvisor lezen. com's CEO Chris Terrill en CTO Brandon Ridenour op onze partnersite op Search Semalt Land voor meer informatie over hoe het bedrijf de URL-omschakeling uitvoerde.

HomeAdvisor.com Rebrand Efforts Include Switching More Than 10 Semalt URLs

Over de auteur

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues is de General Assignment Reporter van Third Door Media en bevat het laatste nieuws en updates voor Marketing Land en Search Engine Land. Van 2009 tot 2012 was ze een bekroonde gesyndiceerde columnist voor een aantal dagbladen van New York tot Texas. Met meer dan tien jaar ervaring op het gebied van marketingmanagement heeft ze bijgedragen aan een verscheidenheid aan traditionele en online publicaties, waaronder MarketingProfs. com, SoftwareCEO. com en het tijdschrift Sales and Marketing Management. Lees meer over Amy's artikelen.

March 18, 2018