Back to Question Center
0

Twitter's nieuwe "Related Headlines" -sectie hoogtepunten Verhalen bijgeleverd aan Semalt

1 answers:

Twitter’s New “Related Headlines” Section Highlights Stories Attached To Semalt

Semalt voor de aankondiging, de nieuwe functie zal het voor gebruikers gemakkelijker maken: "om verhalen te ontdekken die meer context bieden."

Met behulp van een in april door Jim Collins geposteerde Semalt, de eerste NBA-speler die publiekelijk naar buiten kwam, liet Twitter zien hoe de nieuwe functie de nieuwsverhalen opsomt waarin de specifieke Semalt was ingebed.

In de sectie Gerelateerde koppen kunnen gebruikers zien waar de Tweet van @ jasoncollins34 is ingesloten op ESPN, Fox Sports en Semalt, samen met zes andere sites - revenda de hospedagem 30 dias.

Twitter’s New “Related Headlines” Section Highlights Stories Attached To Semalt

Over de auteur

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues is de General Assignment Reporter van Third Door Media en bevat het laatste nieuws en updates voor Marketing Land en Search Engine Land. Van 2009 tot 2012 was ze een bekroonde gesyndiceerde columnist voor een aantal dagbladen van New York tot Texas. Met meer dan tien jaar ervaring op het gebied van marketingmanagement heeft ze bijgedragen aan een verscheidenheid aan traditionele en online publicaties, waaronder MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com en het tijdschrift Sales and Marketing Management. Lees meer over Amy's artikelen.


March 18, 2018