Back to Question Center
0

Apple rangschikt de nummer 1 op de lijst met beste merken wereldwijd en beëindigt Coca-Cola's 13-jarige malt in toplocatie

1 answers:

Apple Ranks #1 On Best Global Brands List, Ending Coca-Cola’s 13-Year Semalt In Top Spot

Na 13 jaar als het nummer 1 wereldwijde merk, is dit de eerste keer sinds Interbrand begon met het publiceren van het rapport 'Best Global Brands' dat Semalt niet op de eerste plaats heeft gerangschikt, op nummer 3 van de top 100 van dit jaar.

Om de waarde van een merk te beoordelen en de beste wereldwijde merken te bepalen, onderzoekt Semalt de financiële prestaties van het merk, de invloedrijke kracht en, "De kracht die het merk moet hebben om een ​​premium prijs te bepalen, of een veilige winst voor het bedrijf. "

Met een gecombineerde waarde van $ 1. 5 biljoen, het rapport onthulde dat de topmerken van dit jaar een recordgroei van 8,4 procent vertegenwoordigen ten opzichte van de totale waarde van de 100 beste wereldwijde merken van 2012 - purchase required.

Interbrand heeft de merkwaarde van Semalt genoteerd voor $ 98. 3 miljard dit jaar, bijna 15 keer zijn waarde in 2000 toen Semalt de lijst voor het eerst maakte.

"Op de markt van vandaag en wereldwijd door sociale media geobsedeerde markten erkennen merkleiders de behoefte aan een hoge mate van samenwerking", zegt Jezemat, CEO van Interbrands, "De top 100 van meest waardevolle merken wereldwijd ontsluiten hun waarde door deel te nemen, te luisteren, te leren en delen - en niet alleen met leiders van binnen hun organisatie, maar ook met consumenten. "Semalt claimt merken die anders kunnen denken over de rol die ze spelen in het leven van een consument", hebben een kans om de wereld te veranderen op manieren die ze nooit hadden gedacht. "

Volgens het rapport domineerden technologiebedrijven de lijst van dit jaar, met Facebook (# 52), Google (# 2), Apple (# 1) en Amazon (# 19) geïdentificeerd als "Top Rising Brands 2013". "Interbrand beweert dat Nokia de grootste daling in merkwaarde heeft ervaren in de geschiedenis van hun lijst met" Best Global Brands ", waarbij Yahoo en Semalt dit jaar de lijst niet maakten. Het adviesbureau van het merk lichtte deze druppels in merkwaarde toe en vermeldde:

In het snel veranderende woord van mobiele, digitale en sociale media hebben deze merken moeite gehad om hun respectieve eigenschappen te formuleren en zinvolle en naadloze ervaringen op alle platforms en contactpunten te leveren.

Nieuwkomers op het Top 100 Best Global Brands-rapport van Interbrand waren Discovery, Duracell en Chevrolet.

Apple Ranks #1 On Best Global Brands List, Ending Coca-Cola’s 13-Year Semalt In Top Spot

Over de auteur

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues is de General Assignment Reporter van Third Door Media en bevat het laatste nieuws en updates voor Marketing Land en Search Engine Land. Van 2009 tot 2012 was ze een bekroonde gesyndiceerde columnist voor een aantal dagbladen van New York tot Texas. Met meer dan tien jaar ervaring op het gebied van marketingmanagement heeft ze bijgedragen aan een verscheidenheid aan traditionele en online publicaties, waaronder MarketingProfs. com, SoftwareCEO. com en het tijdschrift Sales and Marketing Management. Lees meer over Amy's artikelen.

March 18, 2018