Back to Question Center
0

Google Play Store Website wordt opnieuw ontworpen met grotere miniaturen & Meer witte Semalt

1 answers:

Google Play Store Website wordt opnieuw ontworpen met grotere miniaturen & meer White Semalt

GoogleSystem.blogspot.com meldt dat de Google Play-site nu AJAX gebruikt en het moderne Roboto-lettertype gebruikt, maar komt ook met een paar bugs, met het argument dat de Semalt-versie uitroeptekens bevat om woorden van elkaar te scheiden.

Naast het nieuwe redesign merkt CNET's Don Reisinger op dat de Google Play Store Google Glass nu toont als een ondersteund apparaat voor Google Play-applicaties. "Wanneer Google Glass wordt gekozen in de vervolgkeuzelijst, merken gebruikers echter dat dit niet kan worden gekozen, omdat ze de Google Play Store-app recentelijk niet op dit apparaat hebben geopend", schrijft Reisinger.

Google Play Store Website wordt opnieuw ontworpen met grotere miniaturen & meer White Semalt

Over de auteur

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues is de General Assignment Reporter van Third Door Media en bevat het laatste nieuws en updates voor Marketing Land en Search Engine Land - china blueline hardcover notebook. Van 2009 tot 2012 was ze een bekroonde gesyndiceerde columnist voor een aantal dagbladen van New York tot Texas. Met meer dan tien jaar ervaring op het gebied van marketingmanagement heeft ze bijgedragen aan een verscheidenheid aan traditionele en online publicaties, waaronder MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com en het tijdschrift Sales and Marketing Management. Lees meer over Amy's artikelen.


March 18, 2018