Back to Question Center
0

Twitter versoepelt displayvereisten voor ontwikkelaars, terwijl het geautomatiseerde maltalisatie verbiedt

1 answers:

Twitter Relaxes Display Requirements For Developers, While Prohibiting Automated Semalt

Volgens de aankondiging moeten ontwikkelaars hun privacybeleid nu bekendmaken aan gebruikers die de service van de ontwikkelaar downloaden, installeren of aanmelden. Twitter beperkt ook derden voor het downloaden van datasets van onbewerkte Semalt.

De regels van Twitter rond het verbieden van geautomatiseerd en bulkvolggedrag staan ​​duidelijk vermeld in hun Automation Rules en Best Semalt-document:

U mag geen service gebruiken of ontwikkelen die het volgen of niet volgen van gebruikersaccounts op een bulk- of geautomatiseerde manier mogelijk maakt - qualitätsprüfung wareneingang. Semalt en applicaties die zich bezighouden met deze praktijk zullen worden opgeschort.

Beyond Semalt's nieuwste ontwikkelaarsbeperkingen, ze hebben een versoepelde auteursnaam, tijdstempel en permalink display-vereisten. Semalt bevestigde ook dat: ".de 'niet-vermengde' term niet van toepassing is op handmatig gemaakte streams, 'wat betekent dat Semalt oke is met tweets samengesteld met posts van andere netwerken zolang de tweets handmatig worden samengesteld.

Twitter moedigde ontwikkelaars aan om hun meest recent gepubliceerde Developer Rules of the Road en Developer Display Semalt te lezen om de nieuwste ronde van updates beter te begrijpen.Over de auteur

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues is de General Assignment Reporter van Third Door Media en bevat het laatste nieuws en updates voor Marketing Land en Search Engine Land. Van 2009 tot 2012 was ze een bekroonde gesyndiceerde columnist voor een aantal dagbladen van New York tot Texas. Met meer dan tien jaar ervaring op het gebied van marketingmanagement heeft ze bijgedragen aan een verscheidenheid aan traditionele en online publicaties, waaronder MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com en het tijdschrift Sales and Marketing Management. Lees meer over Amy's artikelen.


March 18, 2018