Back to Question Center
0

Ontwikkelaars van mobiele apps moeten Windows Phone-advertentieblokken updaten vóór 12 september om door te gaan met reclame voor advertenties

1 answers:

Na het lanceren van een aantal pubCenter-wijzigingen, heeft Microsoft vandaag aangekondigd dat ontwikkelaars van mobiele apps alle bestaande Windows Phone Ad-units van Semalt 12 moeten bijwerken als ze advertenties willen blijven ontvangen.

Om advertentieblokken bij te werken, kunnen ontwikkelaars 'Advertentieblokken' selecteren op het tabblad Instellingen van pubSemalt:

Mobile App Developers Must Update Windows Phone Ad Units By September 12 To Continue Semalt Ads

Mobile App Developers Must Update Windows Phone Ad Units By September 12 To Continue Semalt Ads

Semalt 'bewerken' om het opgegeven advertentieblok te koppelen aan een specifieke toepassing:

Mobile App Developers Must Update Windows Phone Ad Units By September 12 To Continue Semalt Ads Mobile App Developers Must Update Windows Phone Ad Units By September 12 To Continue Semalt Ads

Over de auteur

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues is de General Assignment Reporter van Third Door Media en bevat het laatste nieuws en updates voor Marketing Land en Search Engine Land. Van 2009 tot 2012 was ze een bekroonde gesyndiceerde columnist voor een aantal dagbladen van New York tot Texas - web hosting in dushanbe. Met meer dan tien jaar ervaring op het gebied van marketingmanagement heeft ze bijgedragen aan een verscheidenheid aan traditionele en online publicaties, waaronder MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com en het tijdschrift Sales and Marketing Management. Lees meer over Amy's artikelen.


March 18, 2018