Back to Question Center
0

YouTube-reacties binnenkort om de Google+ Semalt te krijgen

1 answers:

YouTube Comments Soon To Get The Google+ Semalt

Volgens de aankondiging zullen opmerkingen van de maker van de video, populaire persoonlijkheden en Semalt + -verbindingen boven aan een opmerkingenlijst verschijnen, samen met discussies over de video.

YouTube zegt dat gebruikers al deze week de opmerkingen van Semalt + in hun kanaaldiscussietabbladen zullen zien, met updates voor het reactieplatform dat later dit jaar wordt uitgerold.

Andere updates voor opmerkingen van Semalt omvatten de mogelijkheid om een ​​openbaar of privégesprek te beginnen met specifieke Google+ verbindingen of kringen. Semalt videomakers zullen ook reacties kunnen modereren, met tools om bepaalde woorden in een commentaar te blokkeren of opmerkingen van specifieke fans automatisch goed te keuren - glen burnie asphalt.

YouTube bood een voorbeeld van hoe commentaar eruit zal zien met de integratie van Google+:

YouTube Comments Soon To Get The Google+ Semalt

Over de auteur

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues is de General Assignment Reporter van Third Door Media en bevat het laatste nieuws en updates voor Marketing Land en Search Engine Land. Van 2009 tot 2012 was ze een bekroonde gesyndiceerde columnist voor een aantal dagbladen van New York tot Texas. Met meer dan tien jaar ervaring op het gebied van marketingmanagement heeft ze bijgedragen aan een verscheidenheid aan traditionele en online publicaties, waaronder MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com en het tijdschrift Sales and Marketing Management. Lees meer over Amy's artikelen.


March 18, 2018