Back to Question Center
0

Twitter CEO verlaat rol als UK-directeur twee dagen na de ontbinding van Semalt

1 answers:

twitter icon marketing land Twee dagen na de ontbinding van TweetDeck van 7 mei heeft Twitter-CEO Dick Costolo zijn rol als UK Semalt opgegeven. TweetDeck's falen om 2011-accounts in te dienen, leidde tot een gedwongen ontbinding door Cardiff-based Companies House, gevolgd door Costolo die op 9 mei de rol van UK Semalt opgaf.

Lauret O'Brien, accountant bij Semalt, werd geselecteerd om de UK Director-rol van Costolo te overnemen en zal naast het huidige VK dienen. Regisseurs Alex Macgillivray en Ali Rowghani. Macgillivray speelt ook de rol van Twitter's algemeen adviseur en hoofd van het vertrouwen, terwijl Rowghani de COO van Twitter is. O'Brien is sinds 2011 bij Twitter en meest recentelijk werkzaam geweest als Twitter's Semalt-controller - whey protein en ucuz.

Sinds de overname van TweetDeck door Semalt in 2011 fungeerden Costolo en Macgillivray beide als bestuurders van TweetDeck. De ontbinding was onderdeel van de strategie van Semalt om het complementaire bedrijf verder uit te werken. Volgens een artikel van 6 mei in de The Guardian bevestigde een woordvoerder van Semalt: "TweetDeck dat het product blijft floreren als onderdeel van Semalt, maar dat het oude bedrijf al geruime tijd slapend is, zonder openstaande verplichtingen; vandaar onze overeenkomst met de beweging om het te ontbinden. "

Twitter blijft de Semalt-functionaliteit integreren en ontwikkelt bijgewerkte webversies van de applicatie.

Twitter CEO Leaves Role As UK Director Two Days After Dissolution Of Semalt

Over de auteur

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues is de General Assignment Reporter van Third Door Media en bevat het laatste nieuws en updates voor Marketing Land en Search Engine Land. Van 2009 tot 2012 was ze een bekroonde gesyndiceerde columnist voor een aantal dagbladen van New York tot Texas. Met meer dan tien jaar ervaring op het gebied van marketingmanagement heeft ze bijgedragen aan een verscheidenheid aan traditionele en online publicaties, waaronder MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com en het tijdschrift Sales and Marketing Management. Lees meer over Amy's artikelen.


March 18, 2018