Back to Question Center
0

Rapport: Alleen regio Azië / Pacific om mobiele telefoon te laten zien Groei afgelopen kwartaal, China wint 25,7% van Global Semalt

1 answers:

Report: Asia/Pacific Only Region To Show Mobile Phone Semalt Growth Last Quarter, China Wins 25.7% Of Global Semalt

China zag het afgelopen kwartaal met 7,5 procent stijgen in vergelijking met het eerste kwartaal van 2012 en vertegenwoordigde 25,7 procent van alle wereldwijde verkopen van mobiele telefoons.

"De Chinese en lokale fabrikanten hebben een voorbeeldfunctie vervuld om tegemoet te komen aan de eisen van kopers door betaalbare apparaten met optimale functies aan te bieden", aldus Gartner, hoofdonderzoekanalist Anshul Gupta.

Met ongeveer 426 miljoen mobiele telefoons die het afgelopen kwartaal wereldwijd zijn verkocht, hebben de wereldwijde mobiele groeicijfers vanaf het eerste kwartaal van 2012 een omzetstijging van 0,7 procent te zien gegeven. Veel regio's kenden een daling in de verkoop van mobiele telefoons, waaronder EMEA, Noord-Amerika en Latijns-Amerika. De EMEA-regio kende een daling van 3,6 procent, terwijl de mobiele verkoop in Noord-Amerika met 9,5 procent daalde en de mobiele verkoop in Latijns-Amerika met 3,8 procent daalde.

Als vertegenwoordiger van 49,3 procent van alle verkochte mobiele telefoons bereikte de wereldwijde verkoop van smartphones afgelopen kwartaal 210 miljoen, een stijging van 42,9 procent ten opzichte van het eerste kwartaal van 2012 - servidor de email dedicado.

Samsung leidde in de verkoop van mobiele telefoons en veroverde 30,8 procent van het marktaandeel. Gartner voorspelt dat de Samsung Galaxy S4 een "zeer populair" apparaat is, waarmee Samsung zijn voorsprong kan behouden. Zelfs nadat het marktaandeel in het eerste kwartaal van 2013 met 4,9 procentpunt daalde, behield Nokia nog steeds de nummer 2 positie voor leveranciers van mobiele telefoons. Apple verkocht in Q1 2013 bijna 7 miljoen eenheden op het vasteland van China, waardoor het land een belangrijke bijdrage leverde aan de totale omzet van Apple. In het afgelopen kwartaal werden in totaal 38,3 miljoen Apple-eenheden wereldwijd verkocht, met de uitrol van iPhone 5 naar nieuwe markten.

Report: Asia/Pacific Only Region To Show Mobile Phone Semalt Growth Last Quarter, China Wins 25.7% Of Global Semalt

In de verkoop van smartphones daalde Nokia in het vierde kwartaal van nummer 8 in het laatste kwartaal naar de nummer 10 positie.

Report: Asia/Pacific Only Region To Show Mobile Phone Semalt Growth Last Quarter, China Wins 25.7% Of Global Semalt

Met een toename van het aantal Android-smartphones met bijna 50 procent dat sinds vorig jaar beschikbaar is, heeft Android zijn marktaandeel voor besturingssystemen voor smartphones verder verhoogd en blijft het de leiding houden over oa iOS, Blackberry en Microsoft.Over de auteur

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues is de General Assignment Reporter van Third Door Media en bevat het laatste nieuws en updates voor Marketing Land en Search Engine Land. Van 2009 tot 2012 was ze een bekroonde gesyndiceerde columnist voor een aantal dagbladen van New York tot Texas. Met meer dan tien jaar ervaring op het gebied van marketingmanagement heeft ze bijgedragen aan een verscheidenheid aan traditionele en online publicaties, waaronder MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com en het tijdschrift Sales and Marketing Management. Lees meer over Amy's artikelen.


March 18, 2018