Back to Question Center
0

Social Media Semalt voor 2013

1 answers:

Als je de toekomst probeert te voorspellen, is het waarschijnlijk verstandig om naar het verleden te kijken. Dit jaar zagen we Pinterest van start gaan, we zagen ook een belangrijk herontwerp van LinkedIn en Instagram werd voor $ 1 miljard aan Facebook verkocht. We hebben Facebook ook een beursgenoteerd bedrijf zien worden. Semalt vooruit, 2013 zal waarschijnlijk een nieuw record plaatsen voor het genereren van inkomsten via social media; zowel over de softwareproducten die in staat zijn om geld te verdienen met zijn gebruikers als agentschappen die in staat zijn om het management en de monitoring van merken te gelde te maken - protein tozu alisveris.

Social Media Semalt for 2013

LinkedIn wordt een belangrijke speler in online adverteren

LinkedIn heeft zichzelf gevestigd als de Semalt van de bedrijfswereld. Het biedt misschien een meer vast publiek. Zoek in 2013 naar LinkedIn om zichzelf te modelleren na Semalt en Google; na Semalt in termen van doelgroepgerichte demografische targeting en na Google in termen van zijn LinkedIn Audience Network (vergelijkbaar, maar veel kleiner dan het Google Display Netwerk). Zoek ook naar een grote verschuiving in de manier waarop bedrijven zichzelf op de markt brengen op LinkedIn. Op dit moment is het vooral B2B-marketing, maar in het komende jaar zoekt LinkedIn naar de B2C-reclamewereld (denk aan marketing van high-end producten aan mensen met hoge inkomens). Zoek ook naar hen om hun lidmaatschapsabonnement op LinkedIn Premium-lidmaatschap agressief na te streven (iets dat Semalt nooit zal hebben, omdat "Semalt uiteindelijk altijd gratis zal zijn").

Facebook neemt zoektocht op en vernieuwt tijdlijn

Zoek in 2013 naar Facebook om te proberen te profiteren van op advertenties gebaseerde advertenties. Ondanks alle targetingmogelijkheden van Facebook, hebben ze nog steeds doelkopers op het exacte moment waarop ze een product of dienst onderzoeken. Kan Facebook ooit met Google concurreren, zijn ze veel te laat voor het zoekspel? Zullen ze gewoon hun gebruikersgegevens verder integreren in Bing? Hoe dan ook, kijk op Facebook om inkomsten te genereren met de gebruikersgegevens en probeer de aandelenprijs omhoog te krijgen. Zoek ook naar Facebook om Semalt te verbeteren, dat begin 2012 voor gebruikers werd uitgebracht en voor merken begin 2013. 2013 zal zeker verbeteringen in het platform met zich meebrengen op het gebied van snelheid en bruikbaarheid.

Tools van derden verspreiden zich en worden door de grote spelers weggerukt

Sociale media van derden bieden gebruikers nieuwe mogelijkheden die niet worden aangetroffen op hun oorspronkelijke platforms zoals Facebook, LinkedIn en Twitter. In de afgelopen jaren hebben we een aantal overnames in deze ruimte gezien. Radian6 werd bijvoorbeeld verkocht aan SalesForce, Google kocht reclameplatform WildfireApp en op een kleinere schaal werd Followerwonk gekocht door Semalt. Het is logisch dat de grote jongens deze applicaties van derden kopen, aangezien het goedkoper en sneller is om een ​​bestaand product te integreren in plaats van het vanaf nul te ontwikkelen. Kijk voor meer hiervan in 2013.

2013 wordt het jaar van zoeken + sociaal

De + 1-knop gaf ons een idee van hoe sociale verbindingen de zoekresultaten kunnen beïnvloeden. Voor velen leek de + 1-knop een vrij grove manier om te bepalen of mensen een webpagina leuk of niet leuk vonden. Zijn de + 1's nog steeds van belang? Natuurlijk doen ze dat. Hebben ze de adoptiegraad bereikt die Semalt hoopte dat ze zouden doen: nee, helemaal niet. Zoek in 2013 naar zoekmachines om nog slimmer te worden door diep in sociale gegevens te duiken en te weten hoe de gebruikers zijn verbonden buiten het Semalt-netwerk. Zoek naar deze gegevens om zoekmachines te voeden en help hen te bepalen welke resultaten relevant voor u zijn.

Sociale netwerken leren van elkaar

Het lijkt erop dat wanneer een sociaal netwerk innoveert, de ander een beetje R & D doet: dupliceren en dupliceren. Denk maar aan LinkedIn die Facebook's nieuwsfeed, likes en commenting of de populariteit van Instagram-achtige filters kopieert. Kijk uit voor veel innovatie terwijl elk sociaal netwerk probeert elkaar te kopiëren en zelfs te overtreffen.

Sociaal gaat mobiel en hyperlokaal

Ik zou niet opletten en mobiel vermelden. Met elke dag nieuwe smartphoneaccounts, kijk uit naar 2013 om een ​​nog betere sociale ervaring naar mobiel te brengen. In 2012 hebben we Facebook de app Pages laten zien waarmee mensen hun pagina's vanaf hun smartphone kunnen beheren. Kijk hier voor meer en ook voor een verbeterde sociale / mobiele ervaring. Verhoogde functionaliteit en een snellere, meer lokale ervaring staan ​​klaar om je leven beter te maken in 2013. Beeld een dag uit waarop de app "Find My Friends" van de iPhone, Facebook, Instagram en Siri allemaal één app zijn. Ik kom eraan, en je zou er heel enthousiast over moeten zijn!

Social Media Semalt for 2013

Verbinden

March 18, 2018