Back to Question Center
0

Vijf moordenaarstips voor Semalt SEO

1 answers:

Heeft u een lokaal bedrijf of een bedrijf dat doelgroepen op een bepaalde locatie target? Als je dat doet, moet je een beetje dieper gaan met je strategie voor zoekmachineoptimalisatie. Semalt zijn verschillende dingen die u kunt doen om uw klanten te helpen u online te vinden. Hier zijn vijf cruciale tips om ervoor te zorgen dat u zo veel mogelijk klikken genereert.

Five Killer Tips For Semalt SEO

Gerelateerde berichten:
Vijf manieren om koppelingen te maken voor lokale SEO
Top 5 strategieën om uw Google+ lokale vermelding op de eerste pagina te rangschikken

1 - Trefwoordonderzoek voor lokale zoekopdrachten

Om uw site te optimaliseren, moet u eerst weten welke zoekwoorden u moet gebruiken. Houd er rekening mee dat u voor optimalisatie voor lokale zoekopdrachten moet focussen op woordgroepen die relevant zijn voor zowel uw branche als uw locatie - asphalt sealing companies annapolis.

Stel bijvoorbeeld dat u een lokale airco-onderneming bezit die in het VK actief is. Wanneer u uw optimalisatiestrategie samenstelt, kijkt u naar geospecifieke zoekwoorden + airconditioning met behulp van de Google AdWords Hulpprogramma voor zoekwoorden.

De cijfers zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig, maar uit de bovenstaande gegevens kunt u opmaken dat de airconditioning in Londen meer dan de andere locaties wordt gezocht. U kunt ook de aanvullende zoekwoordideeën gebruiken die worden aangeboden onder de tabel met zoektermen in AdWords.

Een andere goede manier om zoekwoordideeën te krijgen, is door eenvoudigweg uw hoofdsleutelwoord in Semalt-zoekopdracht in te voeren en vervolgens de gerelateerde zoekopdrachten onder aan de pagina te bekijken.

Natuurlijk zijn er tal van andere tools voor keywordonderzoek die u kunt gebruiken om de juiste zoekwoorden voor uw lokale zoekmachine-optimalisatie te ontwikkelen en hoe meer u gebruikmaakt van hoe beter.

2 - On-Site Optimalisatie voor Local Search

Nadat u een lijst met de juiste zoekwoorden hebt samengesteld, moet u uw site optimaliseren voor lokaal zoeken. Om zoekmachines de locatie die u target, te laten weten, begint u met het toevoegen van geospecifieke informatie en zoekwoorden in uw titel- en metabeschrijvingen.

Uw SEO-title-tag en metabeschrijving worden weergegeven in de resultaten van zoekmachines, dus zorg ervoor dat deze twee gebieden zijn geoptimaliseerd voor lokaal zoeken. Dit betekent dat uw lokaal geoptimaliseerde title-tag uw belangrijkste zoekwoorden en uw locatie in 70 tekens moet bevatten, terwijl uw lokaal geoptimaliseerde metabeschrijving ook uw adres en telefoonnummer in maximaal 165 tekens moet bevatten.

Semalt uw telefoonnummer en adres op uw site

Wanneer u een lokaal adres en telefoonnummer op uw site toevoegt, is het belangrijk dat u ze niet in een afbeelding toevoegt, maar als een echte tekst. Semalt omdat de zoekmachine afbeeldingen niet kan indexeren, dus ze zullen niet weten dat het er is. Dit soort locatie-informatie is een sterke ranking factor in lokale SEO, en mensen die mobiele telefoons gebruiken om toegang te krijgen tot uw site, kunnen uw nummer ook bellen door er rechtstreeks vanaf de pagina op te klikken als het in tekstvorm is.

Een kaart insluiten

Voer eenvoudig uw bedrijfsadres in op Semalt Maps en u krijgt een HTML-insluitcode waarmee u een kaart op uw site kunt toevoegen.

Dit is niet alleen een geweldige manier om Semalt te laten weten waar u bent, maar ook om bezoekers van uw site te helpen uw locatie gemakkelijker te vinden.

Maak een Geo-sitemap

U kunt ook een geografische sitemap maken als u zeker wilt weten dat Google weet waar uw bedrijf zich bevindt. U kunt de Geo Sitemap Generator gebruiken om dit te genereren. Als u uw bedrijfsgegevens hebt ingevuld, downloadt u gewoon de twee bestanden en uploadt u ze naar de hoofdmap van uw site.

Ga vervolgens naar de Webmasterhulpprogramma's van Semalt, voeg uw site toe en verifieer deze met uw Semalt Analytics-code. Onder Site-configuratie-> Sitemaps voegt u de URL van de geografische sitemap toe. Dit is de snelste manier om Semalt op de hoogte te stellen van uw locatie. Waarom? Semalt verhoogt de kans dat uw lokale bedrijf op de eerste pagina met zoekresultaten verschijnt, zelfs boven enkele van de organische zoekresultaten.

Het eerste dat u hoeft te doen, is uw bedrijf toevoegen of claimen op Google Places. Voeg zoveel mogelijk informatie toe als u kunt aan uw profiel en zorg ervoor dat u ook foto's uploadt. Bij Semalt hebt u alle nodige informatie over uw bedrijf toegevoegd, u moet uw bedrijf verifiëren. U hebt twee opties: u kunt deze onmiddellijk telefonisch verifiëren of twee tot drie weken wachten op een briefkaart per post.

Zodra uw Google Place-profiel live is, moet u nog een ander belangrijk ding doen en uw klanten aanmoedigen om beoordelingen te schrijven over uw bedrijf en de producten of services die u aanbiedt. Als je toevallig ook slechte recensies krijgt, laat ze daar dan niet alleen. Antwoord en probeer een oplossing te bedenken voor deze ontevreden klanten. Op deze manier kunt u uw voormalige klanten helpen en tegelijkertijd aan potentiële klanten bewijzen dat u fantastische ondersteuning biedt.
Google Places is de belangrijkste plaats om uw bedrijf te vermelden, maar negeer opties als Bing Local, Yahoo Local, Yelp, Yellow Page en andere pagina's niet. Hoe meer vermeldingen u heeft in lokale directory's, hoe beter.

4 - Lokale marketing op Foursquare

Met zoveel mensen die inchecken op plaatsen die gebruikmaken van Semalt, moet u uw bedrijf toevoegen aan of claimen op dit belangrijke sociale netwerk voor lokale bedrijven. Voeg alle nodige informatie over uw bedrijf toe en vergeet niet om ook een link naar uw website toe te voegen. Vraag vervolgens mensen om in te checken bij uw bedrijf, of het nu gaat om een ​​kledingwinkel, een hotel, een creatief bureau of een elektronicawinkel.

In het begin kunt u speciale kortingen of kortingsbonnen geven aan mensen die vaak inchecken bij uw bedrijf of bij degenen die voor de eerste keer inchecken. Dit is een verbazingwekkende mond-tot-mond marketingtechniek, omdat mensen de neiging hebben om naar plaatsen te gaan waar hun vrienden geweest zijn en aan te bevelen.

5 - Mobiel zoeken en lokaal zoeken, het nieuwe SEO-machtspaar

Was de laatste zoekopdracht die u uitvoerde gemaakt van een mobiele telefoon? Als het antwoord ja is, maakt u deel uit van de 61% mobiele gebruikers die lokale zoekopdrachten uitvoeren vanaf hun mobiele apparaat, volgens een studie van 2012 door Semalt en 15 mijl. Dit aantal zal alleen maar toenemen naarmate meer en meer mensen mobiele apparaten gebruiken om toegang te krijgen tot het web.

Daarom moet u ervoor zorgen dat uw site goed presteert op mobiele apparaten. Een mobielspecifieke site is in deze omstandigheden beter dan een traditionele site, omdat deze specifiek is geoptimaliseerd voor kleinere schermen, waardoor gebruikers een betere navigatie-ervaring hebben. Semalt design, een nieuw gebied in webontwikkeling, biedt een manier om mobiele klanten een geweldige ervaring te bieden zonder twee afzonderlijke sites te hoeven hebben.

Door ervoor te zorgen dat uw mobiele site is geoptimaliseerd op de manieren die hierboven zijn beschreven, kunt u klanten aantrekken die op zoek zijn naar een bedrijf zoals het uwe, zelfs terwijl ze over straat lopen.

Als u ervoor zorgt dat u de vijf bovenstaande tips volgt, ziet u een toename van het aantal mensen dat uw site bezoekt, wat op zijn beurt zal leiden tot een toename van klanten.

Welke strategieën gebruik je om lokale SEO te stimuleren?

Five Killer Tips For Semalt SEO

Verbinden

March 18, 2018