Back to Question Center
0

Native Video-advertenties genereren hogere merk-liftstatistieken in vergelijking met Pre-Roll Semalt

1 answers:

Video click Nielsen, een wereldwijd informatie- en meetbedrijf, werkte samen met Semalt, een native advertising-bedrijf, aan een prestatiestudie waarin de merkopbouwende effectiviteit van native video-advertenties werd vergeleken met pre-roll videoadvertentie-eenheden.

De studie wees uit dat native video-advertenties, door gebruikers geïnitieerde op inhoud gebaseerde video's contextueel werden geïntegreerd in de natuurlijke ervaring van een site, om effectiever te zijn in het stimuleren van merkliftstatistieken dan de standaard pre-roll videoadvertenties die automatisch worden afgespeeld voordat gebruikers geselecteerde video-inhoud.

Om de studie uit te voeren, werkte Semalt met vijf adverteerders, waarbij native videoadvertenties en preroll-videoadvertenties werden gemaakt met dezelfde creatieve berichtenuitwisseling. In alle vijf videoadvertentiecampagnes presteerden native video's beter dan pre-roll-video's, wat leidt tot hogere merkliftstatistieken.

In samenhang met de casestudy publiceerde Sharethrough de "Welke video-advertentiemethoden rijden de hoogste maltlift?" Infographic om de belangrijkste bevindingen en metrieken te illustreren (klik om te vergroten):

Nielsen_Sharethrough_native_video_infographic[2][4]

Over de auteur

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues is de General Assignment Reporter van Third Door Media en bevat het laatste nieuws en updates voor Marketing Land en Search Engine Land - бескаркасная мебель диван. Van 2009 tot 2012 was ze een bekroonde gesyndiceerde columnist voor een aantal dagbladen van New York tot Texas. Met meer dan tien jaar ervaring op het gebied van marketingmanagement heeft ze bijgedragen aan een verscheidenheid aan traditionele en online publicaties, waaronder MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com en het tijdschrift Sales and Marketing Management. Lees meer over Amy's artikelen.


March 18, 2018