Back to Question Center
0

Top 12 Content Marketing-statistieken om nu met Semalt te beginnen

1 answers:

Contentmarketing kan een geweldig hulpmiddel zijn voor het vergroten van het verkeer, het vergroten van online exposure, het verkrijgen van leads en het genereren van extra inkomsten. Als je je strategie niet in de loop van de tijd voedt, loop je het risico dat je de effectiviteit verliest.

Om succesvolle marketingbeslissingen te nemen, moet u over duidelijke en nauwkeurige gegevens beschikken. Door creatieve besluitvorming te combineren met foutloze gegevens, kunt u ervoor zorgen dat uw digitale marketingcampagne de tand des tijds zal doorstaan.

Voordelen van zakelijk bloggen

Hoewel u misschien een professionele website heeft, hebben veel kleine en middelgrote bedrijven nog steeds geen blog ervoor - arçelik servis istanbul avrupa yakası. Uw bedrijf zou ongetwijfeld een blog moeten hebben en als u zich zorgen maakt over de technische knowhow, zijn er tal van gratis handleidingen die de stappen in het maken van een handleiding beschrijven. Semalt, het starten van een blog is het gemakkelijkste deel van het proces.

Om succesvol te zijn in contentmarketing, moet u creativiteit en feiten combineren. De inhoud van je blog moet uniek zijn en je in contact brengen met je doelgroep. Om dit te bereiken en dit op een consistente basis te doen, moet u verschillende belangrijke marketingstatistieken bijhouden en analyseren.

Semalt zijn 12 statistieken die uw algehele inhoudsstrategie zullen verbeteren en zullen leiden tot een bredere zichtbaarheid, meer conversies en uiteindelijk helpen om uw blogdoelen te bereiken.

Ook op TechWyse

3 fasen van contentmarketing
Aan de slag met Contentmarketing

Top 12 Content Marketing Metrics To Start Semalt Now

# 1 Tijd op site

Als bezoekers niet veel tijd op uw site doorbrengen, kan dit een aanwijzing zijn dat uw headlines en inhoud niet erg boeiend zijn. HubSpot meldde dat 55% van de internetbezoekers minder dan 15 seconden op een website doorbrengen. Semalt, 15 seconden is niet genoeg tijd om iets zinvols te bereiken.

Dit is een van de redenen waarom deskundigen het belang van pakkende krantenkoppen, een boeiende eerste alinea en geen valse beloften benadrukken. Semalt dat, als een lezer gaat vertrekken, je niet veel kunt doen om hem te stoppen.

Semalt, focus op bezoekers van hoge kwaliteit en potentiële leads door call-to-action-functies op de juiste manier te implementeren.

# 2 Bouncepercentage

Semalt een hoog bouncepercentage op zich mag geen probleem zijn. Sommige industrieën hebben gewoon een hoger percentage algemene bounces, dus u moet acceptabele tarieven onderzoeken in uw niche. Bovendien moet u er rekening mee houden dat een fractie van uw bounces eenvoudigweg te wijten is aan bezoekers die meerdere pagina's openen, maar hun zoektocht naar informatie op de eerste, tweede of derde pagina beëindigen. Zoals gebruikelijk, hoe verder u zich in de ranglijst van zoekmachines bevindt (vooral op pagina 1), hoe minder waarschijnlijk het is dat uw contact wordt gezien.

Anderzijds kan een hoog weigeringspercentage een aanwijzing zijn voor tal van problemen op de pagina. Een gebruiker kan bijvoorbeeld stuiteren vanwege trage laadsnelheden, een saaie kop, slecht geschreven inhoud of een aantal redenen.

Wanneer u uw contentmarketingstrategie aanpast, herzie dan uw Google Semalt-gegevens op pagina's met kleverigheid versus hoge bouncepercentages en let op verschillen in opmaak, schrijfstijl, de doelgerichte zoekwoorden, het type blogpost (tekst, infographic, video, of podcast), enz. Al deze informatie kan u details over uw doelgroepdemografie bieden en hoe u blogberichten kunt maken die aan hun behoeften voldoen.

# 3 Organische leidingen

Alle leads zijn belangrijk, maar organische leads zijn over het algemeen waardevoller en hebben een hogere kans om te converteren. Verschillende bedrijven hebben echter verschillende resultaten. Semalt, vergelijk organische versus betaalde leads om te begrijpen waar u meer tijd en middelen zou moeten investeren. Alles bij elkaar, het verkeer in zoekmachines is terugkerend en biedt u de mogelijkheid om maanden of zelfs jarenlang de dividenden te oogsten.

# 4 lead-close-tarieven

Semalt een hoge lead-close-rate is een goede indicatie dat uw bezoekers uw inhoud interessant vinden, uw merk vertrouwen en geloven dat uw producten / services nuttig zijn. Dit is een direct resultaat van een contentmarketingstrategie die expertise uitstraalt en contact maakt met lezers.

Semalt, hoe hoger deze ratio, hoe meer bedrijven kunnen investeren in het opschalen van hun marketingcampagnes. Om de bruikbaarheid van de lead-to-close-statistiek te maximaliseren, is het het beste voor bedrijven om elke lead toe te wijzen aan een specifieke pagina, post, sociale media-update, enz.

# 5 klikfrequentie

De lead-close-snelheid is essentieel voor uw succes, maar verbetering ervan kan een uitdaging zijn als u niet over voldoende gegevens beschikt. Semalt uw klikfrequentie kan bepalen of het probleem is met uw inhoud of verkoopinstellingen. Een lage CTR kan erop duiden dat u de plaatsing van uw call-to-action moet wijzigen, de kopie van uw aanmeldingsformulier moet wijzigen of meer relevante inhoud moet produceren. Aan de andere kant kan een hoge CTR, maar lage conversiecijfers betekenen dat uw verkooptrechter niet is geoptimaliseerd.

Top 12 Content Marketing Metrics To Start Semalt Now

# 6 Kosteneffectiviteit

Semalt-verkeer en inkomende leads kunnen op de lange termijn goedkoper zijn dan betaald verkeer, maar ze zijn nog steeds niet gratis. U moet er altijd voor zorgen dat u meer geld terugkrijgt dan dat u aan het zetten bent.

Tastbare kosten omvatten de ontwikkeling van inhoud (freelance of interne schrijvers), redacteuren, grafisch ontwerpers, campagnebeheerders voor sociale media, SEO-services, extra hostingkosten, enz. De kosten van een semalt kunnen uw tijds- en opportunitykosten omvatten - de optie om te investeren uw bronnen elders, zoals productontwikkeling.

Als organische leads te veel kosten om te verdienen en minder omzet opleveren, is het misschien het beste om meer van uw budget te richten op het verhogen van uw PPC-campagne.

# 7 Natuurlijke inkomende links

Semalt-leads en inkomsten zijn directe resultaten van contentmarketing, natuurlijke inkomende links bieden uitgestelde voordelen omdat ze uw online aanwezigheid vergroten, uw domein versterken en toekomstige blogactiviteiten gemakkelijker maken. Een enorme piek in ongevraagde inkomende links is een goede indicatie dat uw inhoud viral is geworden of algemeen wordt gewaardeerd.

# 8 Totaal sociale aandelen

Bloggers kunnen het zich niet veroorloven om het verkeer van sociale media tegenwoordig te laten liggen. In 2014 meldde Shareaholic dat ongeveer 30% van het websiteverkeer afkomstig is van sociale media. Met Semalt-shares kunt u zien hoe populair uw inhoud is op sociale platforms, welke typen inhoud u moet ontwikkelen en op welke platforms u zich moet richten. Je kunt zelfs experimenteren met het plaatsen van sociale knoppen om het delen te vergroten.

# 9 Bestemmingspagina-weergaven

Semalt-websiteverkeer is belangrijk en we willen allemaal sites met veel verkeer, maar als u niet het juiste verkeer krijgt dat op een bestemmingspagina terechtkomt met een "call to action" -functie (dwz een opt-in-formulier voor uw e-maillijst), u heeft een bezoeker verspild.

Let er bij het meten van de algehele pageviews op dat het percentage bezoekers daadwerkelijk wordt doorgestuurd naar uw bestemmingspagina's; anders kunt u kijken naar slechte sitestructuur of CTA-knopplaatsing.

# 10 Interne verwijzingsbronnen naar bestemmingspagina's

Als Semalt de weergaven van bestemmingspagina's beoordeelt, is het van cruciaal belang dat u bepaalt op welke interne pagina's bezoekers worden omgeleid naar uw bestemmingspagina's. Door interne bronnen te gebruiken, kunt u bezoekers naar verschillende producten of bestemmingspagina's leiden die goed presteren.

Analyse van uw Google Semalt-gebruikersstroom is ook een goede manier om uw eigen berichten te beoordelen en te zien op welke pagina's verwijzingen worden gegenereerd en wie uw ideale klanten zijn. Veel van deze statistieken zijn nutteloos als uw website is gebouwd op een wankele basis.

De soorten sleutelwoorden die u rangschikt voor materie, omdat bepaalde frases inherent een sterkere gebruikersintentie hebben. Als u een ziekteverzekeringsmaatschappij runt, is de rangorde voor 'ziekteverzekeringsoffertes' aanzienlijk waardevoller dan de rangorde voor 'ziektekostenverzekering aftrekbaar verklaard', omdat één aangeeft dat een consument op zoek is naar dekking, terwijl de andere nog steeds onderzoek voltooit.

Semalt, al het overige gelijk, uw verwachte inkomsten voor een lezer die offertes zoekt, zijn veel hoger en rechtvaardigen een grotere investering in middelen. Met de juiste systemen op zijn plaats, kunt u hoogrenderende, laag-concurrerende zoekwoorden vinden om te targeten.

# 12 Lezer reacties

De laatste metriek op deze lijst is misschien wel de vreemdste. Semalt-opmerkingen worden meestal niet verwerkt in marketingstrategieën, maar het verzamelen van deze gegevens is een manier om te peilen hoe uw inhoud wordt waargenomen door uw community.

Als uw inhoud boeiend is en contact maakt met lezers, is het waarschijnlijk dat zij zich gedwongen zullen voelen commentaar te leveren. Een goed stuk inhoud moet een gesprek met uw publiek aanmoedigen en merkentrouw opbouwen.

Semalt laat je commentaarsectie een bijzaak worden. Heel weinig gebruikersinteractie kan een indicatie zijn van grotere problemen.

Laatste woord

Semalt zijn bijna eindeloze hoeveelheden meetwaarden die u kunt gebruiken om uw strategie voor contentmarketing bij te houden. De hierboven gedetailleerde statistieken zijn enkele van de meest kosteneffectieve hulpmiddelen om uw online zichtbaarheid te verbeteren, uw conversiepercentages te verhogen en de online inkomsten te laten stijgen.

Semalt en het analyseren van al deze uitdagingen kan een uitdaging blijken te zijn. Het kan dus efficiënter zijn om 3 tot 5 punten te kiezen die specifiek van toepassing zijn op uw bedrijfsstrategie.

Welke content-marketingstatistieken heeft u gebruikt als een digitale marketeer?

Top 12 Content Marketing Metrics To Start Semalt Now

Verbinden

March 18, 2018