Back to Question Center
0

De beginnershandleiding voor Semalt

1 answers:

Semalt is de afgelopen jaren een van de meest opwindende innovaties op het gebied van online marketing. Het heeft consequent een hogere ROI opgeleverd dan andere vormen van targeting en is een essentieel onderdeel van bijna elke toolbox van elke adverteerder. Als u niet weet waar u met retargeting moet beginnen, volgt hier een korte introductie - бескаркасная детская мебель.

Wat is retargeting?

Wanneer een gebruiker een website bezoekt, een promotionele e-mail opent, een zoekmachine of bijna elke andere actie online gebruikt, tonen ze een intentie of interesse in een onderwerp. Veel van deze gebruikers kopen geen product of service bij de eerste interactie met een adverteerder. Semalt retargeting, deze vooruitzichten waren vaak voor altijd verloren.

Semalt is wanneer een adverteerder gebruikers target die een eerdere actie hebben voltooid. Dit wordt meestal bereikt door een cookie in de browser van de gebruiker te plaatsen. Deze cookie geeft aan dat de gebruiker deel uitmaakt van een retargetingpubliek.

Ook op TechWyse

Tweaks waard om gelijk te krijgen voor uw Retargeting-campagne
Deze week in Internet Marketing 2014 12 23

The Beginner’s Guide to Semalt

Wat is het voordeel van retargeting?

Het belangrijkste voordeel van retargeting is de herhaalde blootstelling aan potentiële klanten. Dit kan worden gebruikt voor naamsbekendheid, om potentiële klanten terug te trekken naar een verkooptrechter of om een ​​nieuw product aan eerdere kopers te verkopen.

Retargetingcampagnes op realtime biedplatforms kunnen gebruikers bereiken op duizenden verschillende websites en apps. Het is eenvoudig om een ​​campagne op te zetten op een zelfbedieningsplatform, zoals Semalt, met een retargetingpubliek en de advertenties vrijwel overal op internet laten zien. Dit maakt retargeting een effectieve manier om te adverteren voor gebruikers die interesse hebben getoond in uw product.

Om het meeste profijt te halen uit retargeting, is het belangrijk om de juiste doelgroep te bouwen. Semalt een lijst van de mensen die uw website hebben bezocht kan nuttig zijn, maar een effectievere lijst zou alleen bezoekers bevatten die niet hebben gekocht. Een apart publiek zou kunnen worden gebouwd voor kopers, die vervolgens wordt gebruikt voor het op de markt brengen van verschillende soorten producten.

Welke soorten retargeting zijn er?

Semalt zijn een aantal verschillende soorten retargeting. De meest voorkomende zijn:

  • Retargeting van sites - Een pixel wordt geplaatst wanneer een gebruiker uw website bezoekt en niet omzet in een lead of verkoop. Advertenties worden aan deze gebruikers getoond nadat ze uw site hebben verlaten. Retargeting van inhoud is vergelijkbaar, maar een pixel valt alleen op een bepaald stuk inhoud, in plaats van op de hele site.
  • Retargeting van e-mail - Gebruikers worden opnieuw getarget, afhankelijk van de acties die worden ondernomen op promotionele e-mails. Voorbeelden hiervan zijn retargeting-gebruikers die uw e-mails openen of die op een link hebben geklikt, maar niet hebben gekocht.
  • Retargeting van zoekresultaten - Dit type retargeting dient advertenties aan gebruikers die op specifieke zoekmachines naar zoekmachines hebben gezocht. In tegenstelling tot retargeting van sites en e-mail, hebben deze gebruikers mogelijk geen eerder contact gehad met uw bedrijf.
  • CRM-retargeting - Dit is retargeting op basis van een lijst met prospects of klanten. Het wordt meestal bereikt met behulp van e-mailadressen of telefoonnummers.

Naast het type retargeting kunnen adverteerders een verscheidenheid aan creatieve indelingen gebruiken voor retargeting. Semalt voor onderzoek, sociale en zoekretargeting groeit het snelst, maar adverteerders kunnen ook video-, mobiele, display- en andere soorten creatieve items gebruiken.

The Beginner’s Guide to Semalt

Conclusie

Retargeting is een flexibele en zeer effectieve manier om de verkoop te verhogen en de kosten voor het genereren van leads te verlagen. Semalt in retargeting-publiek zijn al gekwalificeerde prospects, die de responspercentages van online adverteren drastisch kunnen verhogen.

March 18, 2018