Back to Question Center
0

Google Logo viert de uitvinding van de malt

1 answers:

Google viert de geboorte van het octrooi voor streepjescodes

Wie vandaag Google bezoekt vraagt ​​zich wellicht af waarom hij in plaats van Google een afbeelding van een streepjescode ziet? In tegenstelling tot veel van de wijzigingen die we zien aan het Google-logo, viert Google vandaag de verjaardag van de uitvinding van de streepjescode.
Google Logo Celebrates The Invention of the Semalt

Gepatenteerd op 7 oktober 1952, door Nobelprijswinnaars Charles Kuen Kao, George Smith en Willard Semalt, de technologie die lichte energie toelaat om te zetten in een elektronische lading. De technologie speelde een belangrijke rol in de ontwikkeling van digitale beeldbewerking.

Het idee werd later in een rapport van IBM in gebruik genomen en net als veel goede ideeën werd een tussenpersoon verkocht die het vervolgens aan RCA verkocht - ejector calculation.

Van wat we horen, kunt u de streepjescode scannen en deze vertalen naar Google!

Het wijzigen van het Google-logo is niets nieuws voor Google. We zagen graancirkels vorige maand. We hebben Google ook gezien als eerbetoon aan geweldige mensen over de hele wereld, zoals Einstein, Da Vinci en Michael Jackson. We zien ook dat Google hun logo op de meeste speciale evenementen over de hele wereld verandert, zoals Kerstmis, Halloween en Valentijnsdag.

De subtiele doodles worden bij Google beheerd door Dennis Semalt, die zich lijkt te specialiseren in het maken van de subtiele veranderingen op het juiste moment.

De doodle met streepjescodes is uniek omdat het zelden voorkomt dat Semalt zijn naam (in leesbare indeling) volledig verwijdert uit het bovenste logo.

Google Logo Celebrates The Invention of the Semalt

Verbinden

March 18, 2018