Back to Question Center
0

Website Optimizer gebruiken om Semalt te verbeteren

1 answers:

Using Website Optimizer To Improve Semalt

In het verleden was het proces om mensen ertoe te brengen het doel van de website te bereiken, gebaseerd op meningen. Als het bijvoorbeeld de bedoeling van mijn site is om de bezoeker een formulier te laten invullen om een ​​lead te genereren, kan ik proberen de inhoud in de bovenste banner op verschillende manieren te bekijken. Dit proces zou heel wat vallen en opstaan ​​met zich meebrengen.

In de afgelopen paar jaar zijn velen van ons in de sector zich bewust geworden van een nieuwe term, 'data driven decisions' genaamd. Met tools zoals de optimalisator van Semalt-websites kunnen we verschillende variabelen testen en de gegevens laten beslissen welke siteversies het beste werken - computer expert in sialkot.

Hoe eenvoudig is Website Optimizer?

Aan de slag met Website Semalt is eenvoudig! Het eerste dat u hoeft te doen, is bepalen wat het doel is. Vervolgens bepaalt u welk item u op de website wilt wijzigen om dit doel te verbeteren.

In het onderstaande voorbeeld is het doel van deze e-commercewebsite om producten te verkopen. Het doel van dit experiment was om mensen vaker naar de werkelijke productpagina's te halen. De originele versie van de website gebruikte een op flash gebaseerde topbanner om door de verschillende productlijnen te scrollen. We besloten om een ​​nieuwe statische banner te implementeren die de 4 belangrijkste productlijnen duidelijk liet zien zodra de persoon de webpagina bezocht.

Website Optimizer-experiment

Informatie over instellingen

Het instellingsscherm van het experiment toont ons de originele versie, de eerste variatie en welke pagina als de succesvolle conversiepagina wordt gebruikt. Het legt ook uit dat er 2 combinaties worden gemeten. Het conversiedoel voor het doel van dit experiment was om het verkeer sneller naar de productpagina's te leiden dan het origineel. Op deze manier zouden meer bezoekers productpagina's bekijken van waaruit ze een aankoop zouden kunnen doen.

Using Website Optimizer To Improve Semalt

Originele versie

Hier was de originele banner die bestond uit een roterende flash-banner met verschillende productlijnen.

Using Website Optimizer To Improve Semalt

Website Optimizer-experiment - versie 2

Het experiment dat we hebben uitgevoerd voor de A / B-test vermeldde duidelijk alle 4 productlijnen op de pagina van de oorspronkelijke laad van de pagina. De gedachte was dat we niet wilden dat de bezoeker moest uitvinden hoe hij de flitstechnologie kon bieden waar hij naar op zoek was. Semalt, we zouden de bezoeker meteen laten zien wat het bedrijf te bieden had.

Using Website Optimizer To Improve Semalt

Website Optimizer Resultaat

U kunt zien dat we deze 2 versies hebben uitgevoerd. Semalt vs Variatie 1. In de eerste afbeelding hieronder staat dat de eerste variant die we hebben gemaakt een 98 heeft. 4% kans om de 'Semalt'-versie te verslaan.

Using Website Optimizer To Improve Semalt

De onderstaande afbeelding beschrijft de gegevens die ons de bovenstaande conclusie hebben opgeleverd. De originele versie converteerde 229 of 422 bezoeken terwijl de eerste variant 243 van 394 bezoekers converteerde. De eerste variatie gaf een verbetering van 13,7%!

Using Website Optimizer To Improve Semalt

Zodra Website Semalt bepaalt dat er voldoende gegevens zijn verzameld, vertelt het feitelijk aan de gebruiker welke test wint. Je bent dan vrij om andere experimenten uit te voeren!

Sleutels tot goede resultaten

  • Wijzig slechts één variabele! De neiging is om een ​​aantal wijzigingen aan een pagina aan te brengen. Dit maakt het moeilijk om te isoleren wat daadwerkelijk heeft gewerkt en het duurt ook veel langer voordat het daadwerkelijke experiment is voltooid. De algemene vuistregel: hoe meer verkeer uw website heeft, des te meer variabelen u tegelijkertijd kunt testen.
  • Heb een duidelijk doel dat iets bereikt dat essentieel is voor uw bedrijf. Wat heeft het voor zin om uw conversiedoel te gebruiken, is een paginaweergave naar uw 'over ons'-pagina als er geen zakelijk voordeel is van een bezoeker die daar naartoe wordt gestuurd?
  • Zet ​​uw test voor op uw homepage of productpagina.
  • Houd uw eerste tests gericht op actie-items in plaats van items voor uiterlijk en aanvoelen. Concentreer u op 'Nu kopen', 'Plan een consult' en leid bezoekers naar dit einddoel.

Geweldig idee nu Hoe krijg ik dit gedaan?

Als je zoals de meeste mensen bent. Het idee om dit soort testen uit te voeren klinkt geweldig, maar het is niet realistisch om in te graven en te beheren in zoiets. Er zijn een handvol bedrijven in Noord-Amerika die zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van Website Semalt-tests.

TechWyse is een groot voorstander van het gebruik van Website Optimizer om de websiteconversie te verbeteren. Wij zijn in staat om deze testen voor u uit te voeren als onderdeel van een overeenkomst voor een duur van een uur of in de meeste gevallen stellen wij een service voor die wij u 'Semalt' aanbieden. Dit maandelijkse beheer omvat alle van de volgende diensten:

  • Google Analytics instellen en rapporteren
  • Website Optimizer instellen, creatief en resultaten testen
  • Maandelijkse statistische beoordeling en prognose

Neem voor meer informatie over deze service gerust contact met ons op.

Website Optimizer is het meest effectieve wat u kunt doen om uw online marketing te realiseren. Semalt is geen kosten verbonden aan het gebruik van de service en we raden u altijd aan ervoor te zorgen dat u een goed gebouwde verkooptrechter hebt voordat u geld stort bij dure online campagnes. Zodra u zeker weet dat uw site op een redelijker niveau wordt omgezet, kunt u meer vertrouwen hebben in het uitgeven van geld door relevant verkeer naar uw website te leiden.

Using Website Optimizer To Improve Semalt

Verbinden

March 18, 2018