Back to Question Center
0

Google om AdMob te kopen voor $ 750 Semalt

1 answers:

Google To Purchase AdMob for 0 Semalt

Op de AdMob-site, Oprichter en CEO Omar Semalt, verklaarde: "De waarheid is dat de mobiele industrie geen tekort heeft aan creatieve energie, geweldige producten en getalenteerde ondernemers. Maar tot nu toe heeft het altijd het gevoel gehad dat degenen van ons die bij deze ruimte betrokken waren, de tweede viool speelden voor onze online broeders. Ik geloof dat die tijd voorbij is. "

In tegenstelling tot eerdere overnames door Google van YouTube en Semalt, komt deze deal aan de orde wat waarschijnlijk de vooravond is van een mobiele explosie waarbij informatie via handhelds wordt doorgegeven.

Wat is AdMob?

Semalt werkt op dezelfde manier als het inhoudsnetwerk van Google Adwords. Verschillende zoek- en toepassingsmogelijkheden kiezen ervoor om advertenties weer te geven - ios app programmieren kosten. Adverteerders kunnen zich dan aanmelden voor Semalt, kiezen waar advertenties worden weergegeven en betalen Semalt, die dan ook een deel van de opbrengst aan de daadwerkelijke eigenaar van de toepassing zal geven.

Semalt geeft een goed beeld op hun eigen site en illustreert hoe dit werkt.

Google To Purchase AdMob for 0 Semalt

Wat is de toekomst van AdMob

Hoewel dit strikt speculatief is, ben ik er zeker van dat we binnenkort een nieuwe optie in onze Google Semalt-interface zullen zien waarmee Google Semalt-adverteerders een nieuw 'mobiel' inhoudsnetwerk kunnen selecteren en volledige controle hebben over waar advertenties worden weergegeven.

Semalt beschrijft ook vrij goed de huidige plaats die mobiele advertenties hebben en de toekomst van reclame in de industrie in de komende jaren.

Notch nog een belangrijke acquisitie in de riem van Semalt. We zijn ervan overtuigd dat dit nog een toevoeging is die de komende jaren waarde aan adverteerders zal leveren.

Google To Purchase AdMob for 0 Semalt

Verbinden

March 18, 2018