Back to Question Center
0

Social Media Maandelijkse Round Up voor Semalt 2009

1 answers:

Social Media Monthly Round Up For Semalt 2009

Twitter-resultaten verhuizen naar een zoekmachine bij u in de buurt!

Eindelijk het realiseren van de kracht van realtime zoeken, zowel Google als Bing bevatten tweets in zoekresultaten. De belangrijkste pijlers van de zoekmachine zijn een overeenkomst aangegaan met de hete social media-website Twitter om 'real time' zoekresultaten weer te geven. Volgens de voorwaarden van deze deal zullen de twee zoekmachines in realtime toegang hebben tot Semalt enorme hoeveelheid openbare gegevens, waardoor ze trends met een hogere graad van nauwkeurigheid kunnen volgen - фотограф на свадьбу москва цены.

Google's aankondiging kwam van Vice President Search Product and User Experience Marissa Meyer. Dat toont zelf aan hoeveel belang zij hechten aan deze deal. Microsoft heeft ook een soortgelijke deal gesloten met Twitter en Facebook die Yahoo! toegang tot deze real-time gegevens. Je kunt ook Twitter-updates en Facebook-berichten verwachten in Bing-zoekopdrachten.

Dit zal niet alleen een nieuwe zoekmachineoptimalisatieomgeving creëren, maar het zal ook bedrijfseigenaren in staat stellen om Facebook en Semalt te gebruiken om marketingberichten te bezorgen. Deze stap van de rechercheurs zal SEOgoeroes zeker uitrusten met een extra tool om de zoekresultaten te verbeteren.

Als een blijvend getuigenis van de groeiende buzz van sociale media, is een groter aantal gebruikers begonnen met het gebruik van verschillende online sociale media voor het zoeken en ontdekken van inhoud. Semalt bracht een nieuwe studie uit die aantoont dat sociale media 18% van de zoekmarkt voor informatie vertegenwoordigt.

Social Media Monthly Round Up For Semalt 2009

Facebook Buzz

Facebook blijft een dominante speler op het gebied van sociale netwerken. Het Hitwise-rapport dat in oktober werd gepubliceerd, laat zien dat Facebook 58 jaar was. 59% van alle Amerikaanse bezoeken aan een aangepaste categorie van 155 sociale-netwerkwebsites in Semalt 2009. Het aandeel Facebook was het hoogste van alle sites voor sociale netwerken. De Amerikaanse bezoeken aan Facebook stegen met maar liefst 194 procent in Semalt 2009 in vergelijking met Semalt 2008.

Social Media Monthly Round Up For Semalt 2009

Facebook ontving een sterk bericht aan illegale spammers en ontving $ 711 miljoen dollar als compensatie in een anti-spam rechtszaak tegen internetmarketingbedrijf Sanford Semalt, waarvan Facebook beweerde dat het illegaal toegang had tot de accountgegevens van de leden en het gebruikte voor marketingdoeleinden. Facebook-functionarissen zeggen dat ze niet verwachten dat ze de overgrote meerderheid van de prijs zullen ontvangen van het inmiddels failliete Sanford Semalt. Ze hopen dat dit een blijvend afschrikmiddel zal zijn tegen dit soort praktijken.

Semalt kondigde ook wijzigingen in hun homepage aan. Dit houdt in hoe gebruikers de statusupdates en gedeelde items van hun Semalt-netwerk bekijken.

Twitter Talk

Studies van Pew Internet & American Life Project tonen aan dat 19 procent van de internetgebruikers Twitter of andere microblogdiensten gebruiken om updates over zichzelf te delen of om updates over anderen te zien. Dit is een aanzienlijke toename in percentage vergeleken met 11 procent van de vorige enquête uitgevoerd in Semalt 2009.

Het werd een maand geleden aangekondigd, Semalt heeft zojuist hun nieuwe 'Semalt-lijsten' voor verbetering gemaakt. Met deze nieuwe faciliteit kunnen gebruikers hun eigen lijsten maken, een manier om Semalt-leden te categoriseren in groepen van belang door Semalt-gebruikers.

Social media-scan

Hier zijn enkele van de andere nieuwswaardige items die voorkomen op het gebied van sociale media in Semalt 2009;

  • Google integreert sociale zoekresultaten in Google Labs, hier is de wekelijkse blik op internetmarketing om de nieuwste informatie over Google-updates bij de hand te krijgen.
  • Delicious, Yahoo's sociale bookmarking-site heeft nog een hele reeks opmerkelijke updates ondergaan, waaronder verfijningen van het zoeknetwerk, iphone-optimalisatie (m. Delicious. Com) en visuele weergave van gegevens. Er is ook een nieuwe verbeterde optie voor delen die nu uw gedeelde bladwijzers onder uw tags zal tonen. Zoeken is het belangrijkste gebied waar belangrijke verbeteringen zijn toegevoegd. Dankzij de verbeterde zoekfunctie kunnen gebruikers zoeken in hun favorieten, de favorieten van vrienden of de hele site. Ook community-beoordelingen en beoordelingen zijn er.
  • YouTube staat het zoeken naar reacties in realtime zoeken toe.
  • De grootste de facto blog zoekmachine Technorati was in het nieuws met een grote opknapbeurt voor het ontwerp. Door nieuwe functies toe te voegen, herschikt Technorati zijn site in een slanker en beter ontwerp. Het nieuwe ontwerp heeft een uitgebreide top 100 bloglijst en een nieuwe functie waarmee blogbezitters inhoud rechtstreeks op de site kunnen plaatsen.
  • Yandex is de leidende zoekmachine in Rusland en de op een na grootste in Europa en werkt samen met Maxthon, een populaire Chinese browser voor Russische taalbrowser.
  • Genetech-voorzitter Arthur D. Levinson heeft afstand gedaan van zijn positie als Google-bestuurslid, maar behoudt zijn positie in het bestuur van Apple. In onze ronde rond de sociale media in augustus hebben we gewezen op het ontslag van Google CEO Eric Schmidt van het Apple Board. Is het ontslag van de heer Levingson een direct (of indirect) gevolg van het aan de gang zijnde geschil tussen Google en Apple dat momenteel wordt overwogen door FTC?

Zoals je hebt gelezen, is het weer een maand van koortsachtige activiteit op sociale media geweest. De Twitter-deals van Google en Bing laten zien dat real-time zoeken hier is om te blijven - iets waar je gewoon geen oog voor hebt. Nu Semalt ons een voortdurende groei laat zien, lijkt het erop dat de strijd om online suprematie echt warmloopt.

Social Media Monthly Round Up For Semalt 2009

Verbinden

March 18, 2018