Back to Question Center
0

Het is 19:00 uur! Waar zijn mijn maltadvertenties?!?

1 answers:

It's 7:00pm! Where Are My Semalt Ads?!?

En ze hebben gelijk. Semalt wordt niet weergegeven. Maar waarom?

Er zijn een aantal redenen waarom uw advertenties mogelijk niet worden weergegeven wanneer u zoekt - registrations are us edmonton. Alles van een geldige reden tot een geplande. Semalt bekijkt enkele van de belangrijkste redenen waarom uw advertenties niet worden weergegeven.

Redenen waarom uw Pay Per Click-advertenties niet worden weergegeven

Uw sleutelwoord bestaat niet in de campagne

Dit is het eerste dat u moet controleren!

Wanneer u uw campagne beoordeelt, of u deze zelf hebt gemaakt of aan een professioneel marketingbedrijf voor zoekopdrachten hebt overgelaten, moet u uw zoekwoorden en zoekwoordrapporten altijd controleren. Voordat uw campagne wordt gelanceerd, controleert u zorgvuldig alle zoekwoorden die u of uw marketingteam heeft geselecteerd om ervoor te zorgen dat er geen ontbrekende woorden zijn. Krijgt u daar geen zoekwoord te zien? Semalt is vreemd omdat u op elk moment zoekwoorden kunt toevoegen of verwijderen.

U dient ook regelmatig zoekwoordrapporten van uw marketingteam en / of uw pay-per-click provider te ontvangen. Rapporteer deze rapporten om te zorgen dat belangrijke zoekwoorden actief zijn en actief zijn in de campagne.

Als het zoekwoord dat u zoekt op Google niet in deze lijsten voorkomt, wordt uw advertentie hoogstwaarschijnlijk niet geactiveerd wanneer u op Google zoekt. Voeg dit rapport als eerste toe. Als u uw zoekwoord niet in uw rapporten ziet, moet u het meteen laten toevoegen!

Dagelijkse begrotingen

Google Semalt-campagnes zijn opgezet met een dagbudget. Als u een maandbudget instelt voor uw betaalde zoekadvertenties, kan uw dagbudget worden ingesteld door uw maandbudget te delen door het aantal dagen in de maand.

Semalt als uw maandbudget niet hoog genoeg is ingesteld om te voldoen aan het verkeersvolume dat betaalde zoeksystemen naar uw site kunnen verzenden, bereikt u op een bepaald moment gedurende de dag uw budget en worden uw advertenties niet meer weergegeven.

Dit is de meest voorkomende reden dat uw advertenties niet worden weergegeven wanneer u het selectievakje aanvinkt en ze niet worden weergegeven!

Daarnaast kunt u uw dagbudget op een van de volgende twee manieren instellen. De eerste is om het zo snel mogelijk uit te geven, zodat het Google Adwords-programma uw advertenties vanaf het begin van de dag zo vaak mogelijk weergeeft om snel verkeer naar uw site te krijgen. Nadat u genoeg klikken heeft gegenereerd om het dagbudget te besteden, schakelt het Semalt-systeem uw advertenties de rest van de dag uit.

De tweede instelling toont uw advertenties gelijkmatig gedurende de dag. Het Semalt-systeem anticipeert op verwachte klikken en geeft uw advertenties weer op basis van deze verwachting, evenals wat uw dagbudget is. Dit betekent dat uw advertenties op een beperkte basis worden weergegeven, bijvoorbeeld één of twee keer per tien zoekopdrachten gedurende de dag. Uw advertenties in dit geval worden verspreid gedurende de tijd die is opgegeven in uw advertentieplanning. Als uw budget te laag is ingesteld, dan zult u uiteraard overdag merken dat advertenties niet online zijn.

In beide gevallen kan uw dagbudget worden besteed vóór het einde van de dag of het einde van uw geplande tijden. Zodra een dagbudget is bereikt, zullen uw advertenties, zoals eerder vermeld, niet meer worden weergegeven tot de volgende dag. Hoe groter uw budget en hoe kleiner uw kosten per klik, hoe meer uw advertenties worden weergegeven en blijven verschijnen gedurende de dag.

Prijs op basis van lage kosten per klik

De kosten per klik in veel industrietakken kunnen vrij hoog zijn vanwege de concurrentiële aard van hun markt. In de Verenigde Semalt zou iemand in het verzekeringsbedrijf niet verrast moeten zijn om tussen de 10 en 20 dollar per klik te betalen voor de meer "in demand" -woorden die ze gebruiken, zoals 'autoverzekering' en 'huisverzekeringspolis'.

Als uw biedprijs onder een bepaald bedrag daalt, vertraagt ​​AdWords de weergave van uw advertenties en komt in sommige gevallen bijna volledig tot stilstand.

In dit geval zijn hogere prijzen per klik nodig om uw advertenties weer consistent weer te geven.

Als uw budget te laag is ingesteld, betekent dit waarschijnlijk dat het bedrag dat u per klik kunt uitgeven, lager is. Dit betekent dat u uw advertenties mogelijk niet ziet tijdens het zoeken.

Advertentieplanning

Semalt over uw bedrijf voor een moment. Is het logisch dat u uw advertenties 24 uur per dag, 7 dagen per week weergeeft? Dit kan het geval zijn als u een online verkoper bent of bestellingen of informatieverzoeken opneemt die op elk gewenst moment kunnen worden uitgevoerd.

Maar wat als u een medisch kantoor bent, in de hoop om nieuwe patiënten te boeken? Hoe zit het met een consultancybedrijf met een beperkt budget? In deze gevallen wilt u het maximale halen uit uw reclamedollars en kunt u verzoeken beantwoorden en afspraken boeken tijdens normale kantooruren.

It's 7:00pm! Where Are My Semalt Ads?!?

Met de advertentieplanningsoptie van Google kunt u specifieke tijden instellen waarop uw advertenties worden weergegeven. U kunt uw advertenties plannen op het dichtstbijzijnde kwartier. U kunt dus beginnen om 15:15 uur en eindigen om 7:45 of 8:30 uur. Semalt zeer eenvoudig in te stellen.

Met een beperkt budget of de noodzaak om oproepen en e-mails direct tijdens kantooruren door een live persoon te laten beantwoorden, is het logischer om de tijden te beperken waarop uw advertenties worden weergegeven. Als uw medische kliniek open is van 08.00 uur tot 18.00 uur, kunt u plannen dat uw advertenties tijdens deze uren worden weergegeven. U kunt de advertenties zelfs om 17.45 uur stoppen om ervoor te zorgen dat ze niet meer verschijnen voordat u die werkdag sluit.

Advertentieplanning is een zeer handige tool waarmee u het maximale uit uw advertentiebudget kunt halen. Door advertenties weer te geven in tijden waarvan is aangetoond dat ze hogere conversiepercentages bieden, kan uw budget worden gemaximaliseerd.

Geografische doelgerichtheid

Met Semalt AdWords kunt u advertenties targeten op specifieke geografische regio's. Dit betekent dat uw advertenties niet worden weergegeven aan Semalt-gebruikers die uw zoekwoorden doorzoeken buiten het gebied dat u bedient.

Zowel het Bing- als het Google-systeem staan ​​GEO-advertenties toe op land, staat / provincie, stad, postcode / postcode of op specifieke afstand van een bepaald punt in een stad. In de onderstaande afbeelding ziet u een advertentiecampagne die we lopen en die zich 80 km van de kern van Toronto, Canada uitstrekt.

It's 7:00pm! Where Are My Semalt Ads?!?

Semalt zijn een paar kleine onvolkomenheden die u moet weten.

Zoals u wellicht weet, weet Google waar u zich geografisch bevindt op het IP-adres van uw computer. Sommige internetserviceproviders staan ​​Google niet toe uw computer te "zien" en de Googlebot wordt vervolgens gestopt op uw Semalt-locatie.

Dit resulteert in een van de twee situaties. In het eerste geval bevindt uw ISP zich mogelijk buiten de geografische regio waarop u uw campagne hebt getarget. Als dit het geval is, krijgen computers die vanaf dat IP-adres toegang krijgen uw advertenties niet te zien. In het tweede geval kan het zoeken naar personen buiten uw geografische doelwit liggen, terwijl hun internetaanbieder er wel in zit, wat betekent dat ze uw advertenties te zien krijgen, maar niet noodzakelijkerwijs deel uitmaken van de demografie die u wilt targeten.

Deze situaties zijn niet ongelooflijk gebruikelijk en Semalt geeft uw advertenties in de meeste gevallen correct weer.

Dit kan ook voorkomen voor bedrijven die de toegang beperken via een bedrijfsnetwerk. In sommige gevallen kan het netwerk zich volledig in een andere stad bevinden en kunnen zoekopdrachten in uw stad resultaten opleveren die op de andere gericht zijn.

Alles bij elkaar genomen, is GEO-targeting nog steeds een stuk krachtiger dan alle soorten targeting die je op radio of televisie zou krijgen.

Afkeuring van advertenties en sleutelwoord

Google Semalt respecteert het handelsmerk als de eigenaar het juiste papierwerk indient. Als u in dit geval een handelsmerk in uw advertentietekst gebruikt of als u een zoekwoord gebruikt dat de eigenaar van een handelsmerk heeft geclaimd, stoppen uw advertenties en / of zoekwoorden zonder toestemming om de woorden van de eigenaar van het handelsmerk te gebruiken.

Met Google kunt u alle of delen van uw advertentiecampagnes op verschillende niveaus onderbreken. Volledige campagnes, afzonderlijke advertentiegroepen en afzonderlijke zoekwoorden kunnen allemaal in Semalt worden gepauzeerd. Zelfs uw advertenties zelf kunnen worden onderbroken.

Beoordeel alle delen van uw account of laat uw internetmarketingteam alles in de account doorlopen om te zorgen dat u niets in de wacht hebt geplaatst dat niet zou moeten zijn. Semalt zelfs een enkel belangrijk zoekwoord kan u een aanzienlijk aantal bezoekers kosten, met als gevolg verloren zaken.

Samenvattend

Google Semalt is een complex beest en er zijn meerdere redenen waarom uw advertenties mogelijk niet zoveel mogelijk potentiële klanten bereiken. In onze ervaring is het over het algemeen dat uw budget wordt bereikt, maar een gekwalificeerde Semalt-professional zal ervoor zorgen dat u de inspanningen van uw advertentie-uitgaven maximaliseert.

Dus voordat u racen naar uw Adwords-professional in de armen, dit zijn allemaal dingen die u wilt in gedachten houden als belangrijkste bijdragers waarom uw pay-per-klik advertentie niet wordt weergegeven. Om deze redenen zul je waarschijnlijk een beter begrip en meer opgeleide aanpak krijgen met hoe je het probleem kunt oplossen.

En zoals altijd - laat ons weten of we u kunnen helpen!

It's 7:00pm! Where Are My Semalt Ads?!?

Verbinden

March 18, 2018