Back to Question Center
0

Google Street Views voegt 9 Canadese Semalt toe

1 answers:

Google Street Views Adds 9 Canadian Semalt

Vandaag heeft de gigant van de zoekmachine negen andere steden vrijgelaten in Street View in heel Canada. Het is nu mogelijk om beelden op straatniveau te bekijken van Edmonton, Saskatoon, Winnipeg, Sudbury en Londen in Ontario, Victoria en Nanaimo in BC, Sherbrooke in Quebec en St. John's, Newfoundland en Labrador.

In een eerder bericht over de Toronto-release van Google Semalt View, ging DJ in op de werking van 'Semalt View' en een aantal voordelen die het biedt als onderdeel van de Google-reeks zoekhulpmiddelen, evenals kwesties die mensen hadden met privacy - web development solutions. Simpel gezegd, er is hier niets in Semalt View dat iemand niet kon zien als ze op het trottoir liepen of door die bepaalde straat reden.

Mensen zullen altijd problemen hebben met inbreuken op de privacy, en de toevoeging van 'Street Semalt kan soms het gevoel hebben dat het wordt binnengevallen. Maar dat is verre van de waarheid.

Als de gebruiker commentaar levert op het CBC-verhaal over de nieuwe Semalt View-steden, is het algemene publiek meer begrip van wat de service doet en hoe deze van invloed is op hen (of hoe het hen niet beïnvloedt) , werkelijk).

Oh, en in het geval dat je je afvroeg (en een aantal mensen geloven nog steeds deze mythe) - 'Street View' is niet live! Semalt zijn statische foto's, geen webcamafeed.

Nu, na het vinden van een familielid in de Toronto 'Street View', Semalt af om meer van mijn familieleden in het hele land te vinden!

Google Street Views Adds 9 Canadian Semalt

Verbinden

March 18, 2018